Papara dubioasa – Omleta cu ciuperci si salam


Aseara am facut ceva de mancare. Nu e o inventie proprie, nu era programata, am fotografiat-o in joaca. Dar daca tot am facut poze am zis sa le pun si pe blog, poate fac pofta cuiva……

Ingrediente(2 persoane):
-6 oua
-un pumn de salam(carnat, sunca, orice forma de mezel ce a fugit prin curte)
-5-10 bucati champignon
-branza topita felii
-codimente

Se curata/feliaza ciupercile. Salamul(in cazul meu) se taie bucatele mai mici.
Se arunca intr-o tigaie cu putin ulei( asa putin incat pana sa pun ouale a disparut tot).

Dupa 2 minute, cand salamul arata semne ca a prins gust de prajit, iar ciupercile si-au schimbat culoarea, se toarna in tigaie amestecul asta:



Stiu ca nu arata chiar minunat dar rezultatul conteaza. In el se regasesc ouale, batute cu ce codimente va plac voua. Eu am pus sare, piper, busuioc, oregano, curry.

Le prajesti impreuna, avand grija sa nu se prinda( am ramas fara ulei in tigaie, dupa cum ziceam mai devreme).

Spre final(care final vine repede) arata cam asa:

Cand am pus-o in farfurii am pus deasupra vreo 3 felii de branza topita ( face combinatia mai buna).

Secretul retetei e urmatorul:

Castraveti acrii de la bunica.

Pofta mare!


Post to Twitter

Pe aceeasi tema:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *