Întâlnire cu farmec la Cluj

Filed Under (cluj, eveniment, Farmec) by Dragos Mone on 13-05-2013

Tagged Under : , ,

Guestpost by Alma

Pentru că în timp ce Dragos “Nufăr” prin baie eu “Triumf” prin bucătărie.

Din când în când mai invadez acest blog aşa că să nu vă imaginaţi că Dragos foloseste fiole cu colagen sau lac de unghii.

Farmec a lansat la începutul lunii martie campania Romance cu Farmec în care şi-a propus: “să pună în valoare româncele care reușesc să fie adevărate eroine în viața lor de zi cu zi și să creeze o platfomă de dialog între acestea și Farmec.”

Încă de atunci ni s-a promis ca 10 bloggeriţe cu farmec vor fi ambasadoare online şi offline ale brandului şi pe lângă informaţii şi surprize se vor organiza întâlniri în care vom povesti despre produse. Duminică 12 mai a avut loc prima întâlnire cu Farmec care s-a organizat la Cluj la Apartament 1 la care am participat şi eu datorită concursului organizat pe blogul Oanei.

Alina ne-a prezentat ce vrea Campania Romance cu Farmec să promoveze şi care este locul campaniei în brandul Farmec.

Oana şi Ioana ne-au povestit ce înseamnă pentru ele această campanie.

Echipa Farmec a vorbit despre lansarea Fiolelor cu colagen din gama ASLAVITAL Mineralactiv şi am testat noua colecție de lacuri de unghii, Farmec Collection, care va fi lansată luna aceasta.

Farmec se inspiră pentru vara 2013 din petrecerile la piscină şi include în gama Farmec Collection 7 nuanţe noi. Ceea ce personal mi-a plăcut a fost că aceste 7 nuanţe noi au primit fiecare câte un nume (Pool Party, Deep Dive, Cocktail, Exotic Dream, Spring Break, Flip-Flop si City Break) astfel încât ne întrebam:

“-Ţie care îţi place cel mai mult?

-Mie îmi place Spring Break.

-Spring Break e oja verde?

-Da.”

969633_10151491265878763_1355821581_n

Să vă spun un secret: cele 7 nuanţe se văd altfel la lumina naturală fata de cea artificială. Am observat că la nuanţa Deep Dive albastrul se intensifică la lumina soarelui.

Mulţumesc Farmec pentru o după-masă frumoasă!

Foto furată de pe Facebook-ul Farmec..

Post to Twitter

Pe aceeasi tema: