Un inceput frumos de saptamana

Filed Under (cluj, eveniment) by Dragos Mone on 21-10-2012

Tagged Under : , , , ,

Maine e luni. Iar. Dar poate fi un inceput frumos de saptamana.

De exemplu: unul din brandurile de frunte ale Clujului, Farmec, demonstreaza ca experienta de peste 120 de ani nu inseamna ca nu intelege progresul si modernitatea. De aceea isi deschide portile pentru Instagram. Pentru cine nu stie, Instagram e o aplicatie pentru telefoane destepte cu proprietari pasionati de fotografie si imagini old-style.

Luni dimineata, Farmec asteapta pasionatii de Instagram sa suprinda #spiritulfarmec. Participantii intra intr-un concurs prin care se incearca descoperirea imaginii care e reprezentativa pentru un brand in care experienta personalului si vechimea pe piata contrasteaza cu dotarile moderne si dezvoltarea puternica demne de o industrie farmaceutica, pe care nu le-ai astepta de la o firma de cosmetice.

instagram_jpg_invitatie

Dupa ce juriul alege cele mai reprezentative poze, ele vor fi expuse la Casa Tiff ca sa le vada tot poporul.

Si marti, ca sa continuam saptamana cu zambetul pe buze, avem ocazia sa ne exersam muschii abdominali(pentru ca, sa fim seriosi, nimeni nu merge la sala martea) cu un spectacol marca Comedica.

comedica

Probabil ultimul show pe anul acesta si ultima ocazie sa il vedem pe Nicu Bendea prestand live. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor, marti (23 octombrie), de la ora 8 seara. Un bilet costă 15 lei (iar pentru studenti, doar 10 lei). Ne vedem acolo!

Sa avem o saptamana fantastica si zambetul pe buze.

Post to Twitter

Pe aceeasi tema: