Noua casa Farmec

Filed Under (publicitar) by Dragos Mone on 08-10-2013

Tagged Under : , , , ,

Cand iti faci o casa noua sau cand o renovezi pe cea veche simti nevoia sa te bucuri si sa iti impartasesti bucuria cu prietenii tai. Ii chemi in vizita, ii servesti cu ceva si le prezinti noua achizitie. Ei vin cu daruri de “casa noua” si toata lumea sarbatoreste.

Ei bine, in aceasta situatie sunt si prietenii de la Farmec.

web_c_Hladi-0528

Pe locul fostului magazin de prezentare si desfacere s-au pus pe treaba si au construit de la zero un Centru de Frumusete Farmec, practic un concept de magazin unde poti merge, discuta cu specialistii lor si poti servi un ceai sau o cafea.

web_c_Hladi-0530

Ca niste gospodari adevarati ce sunt, Farmec te invita in noua lor casa(care se deschide vineri, 11 octombrie), unde poti vedea si cumpara produsele lor. Pe langa ca nu trebuie sa duci un cadou de casa noua, Farmec iti da un cadou de vizitator de casa noua.

web_c_Hladi-0509

Weekendul 11- 13 octombrie este desemnat un weekend aniversar in care e activa promotia speciala : #checkinforbeauty! Ce inseamna aceasta promotie? Daca vizitezi noul magazin si dai un checkin pe facebook in magazin cu hashtagul #checkinforbeauty  primesti automat un cadou de la Farmec. Practic orice checkin in weekendul aniversar aduce un cadou!

Recapitulare: 11-13 octombrie, magazinul Farmec de la blocul Spray(str. Bucuresti 55), #checkinforbeauty pe facebook si primesti cadou. Simplu.

Post to Twitter

Pe aceeasi tema: