Nepoti de Craciun

nepoti de craciun

In 2010, impreuna cu cei mai inimosi bloggeri din on-line-ul local, voluntari si clujeni, deopotriva, am reusit sa facem 100 de pachete pentru bunicii din centrele de zi din Cluj-Napoca, in 2011 ne-am ridicat stacheta si am reusit sa punem zambetul pe fata a 200 de bunicuti.

Anul acesta, ne-am propus sa dublam cifra si sa fim Nepoti de Craciun pentru 400 de bunici.
Avem nevoie de ajutorul tuturor clujenilor pentru asta!

In 16 decembrie, ne vom intalni in Polus Center din Cluj-Napoca si vom incerca sa strangem aceste pachete impreuna cu partenerii nostri si cetatenii clujeni. Tot ceea ce trebuie sa faca cei care vor sa ni se alature este sa vina duminica, 16 decembrie, si sa contribuie cu orice pot.

Toate pachetele stranse vor fi impartite bunicilor in 17 si 18 decembrie in centrele de zi din Cluj-Napoca.

Le MULTUMIM DIN SUFLET TUTUROR celor care deja si-au anuntat contributia, atat voluntari, cat si companii si speram sa ni se mai alature si altii.

Companiile din aceste an care sunt „Nepoti” alaturi de noi sunt:  Carrefour, Casa TIFF, Cedratine, Electrogrup, Farmec, Market Photo, Perpetuum, Polus Center, Safeway International (Home Graden), Sam Mils, ROUTIER EUROPEAN TRANSPORT, Cafeneaua Spatiu, Stiri de sport, Class Fiscal Consulting, SelectIT.
Read more at http://www.lorandminyo.com/nepoti-de-craciun-2012/#xf4pjoxXpK8sada9.99

Post to Twitter

Pe aceeasi tema:

One Response to Nepoti de Craciun

  1. Sol Expert says:

    Astfel de actiuni merita tot respectul. Nu va opriti aici si mult succes in continuare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *