Inapoi in anii copilariei

Se iau niste tineri cu varste cuprinse intre 23 si … mai multi ani. Se duc intr-un parculet unde li se pun in brate niste mingi, niste corzi de sarit si niste elastice. Dupa care li se spune sa faca ce simt ei ca ar vrea.

Unii au jucat pase:

IMG_3274IMG_3205IMG_3270

Altii au sarit coarda:IMG_3234IMG_3246IMG_3254IMG_3263

Si altii au jucat elastic:IMG_3225

IMG_3221

Per total, o dupa-masa in care am uitat ca timpul a trecut peste copilaria noastra si ne-am adus aminte de vremurile fara griji.

Un video facut de Gabi:

La sfarsit ne-a chemat “mama” in casa si ne-a dat cu crema ca ne arsesem de la soare. Doar ca “mama” a fost de data asta Alina , locul de joaca a fost Parcul Farmec si fratele mai mare a fost Chinezu, ambasadorul Farmec la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.

Farmec lansează promoţia naţională Aur, Argint şi un Bronz Perfect, prin care donează un procent din vânzările generate de Gerovital Sun, echipei Olimpice a României. Aceasta promoție face parte din campania „Hai să aducem România acasă”, prin care Farmec susţine Echipa Olimpică a României la Jocurile Olimpice de la Londra, ca Sponsor Principal. Și ca să fie totul și mai fain, gama Gerovital Sun se înscrie în trendul “verde”, având la bază un complex BIO.

Post to Twitter

Pe aceeasi tema:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *