Ce se intampla daca ai nasul pe sus

Imi asteptam un prieten aseara, in fata unui magazin din Cluj. Opreste o masina(loganul din poza de mai jos) pe un loc evident nemarcat ca parcare. Masina de firma, firma din Bacau. Ce sa le ceri? Si se da jos soferul, un baiat la 30 de ani si din dreapta se da jos un malac.

Da’ malac din ala lat in spate cat sparkul din poza in cel mai lat punct al sau. Si iese malacul din masina cu un gest hotarat, ii spune soferului ca e ok unde a parcat si incepe etalarea muschilor. Maieu alb, pantaloni scurti si niste conversi cu sireturile nelegate (doar de aia s-au pus sireturi ca sa nu le legi ci sa flendure de asfalt).

suport spark

Ma uitam amuzat la el cum se infoaie si porneste spre intrarea magazinului. Nu face doi pasi cand aud un:”Au, baga-mi-as pensula!!!” si il vad cum se ridica. Celalalt: “Ce e ba? Esti ok?”. La care micutul nostru:”M-am impiedicat de rahatul asta. Si mi-am si julit pielea”. Am ras pe sub mustata si i-am lasat sa plece dupa care am mers sa vad de ce s-a impiedicat dulapul.

Da, de suportul metalic al masinii puse de reclama. Asa se intampla cand te uiti doar la reactiile celor care te vad si mai putin la unde esti si pe unde calci. 

Nu am nimic cu oamenii care isi ingrijesc corpul. Foarte bine fac. Dar cand scopul tau in viata este sa obtii minin 50cm circumferinta bratului si un raport antebrat-brat de 3/8 si tu nu sti exact cat e acel 3/8…ai o problema.

Post to Twitter

Pe aceeasi tema:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *