E greu

Cand afli ce urmeaza sa se intample parca refuzi sa accepti. Nu iti vine sa crezi ca ti se intampla tie. Din nou. Si nu stii ce sa crezi, cum sa reactionezi. Intr-un fel e mai bine, pentru ca iti dai seama ca nu era pentru tine, dar, in acelasi timp, te gandesti ca vei gasi alta mai buna si ca tot raul spre bine.

Cu toate ca sunt optimist, nu ma incanta cautarea. Pur si simplu nu e pentru mine. Nu-mi place vanatoarea de genul asta. Dar nu am avut ce face. Lumea nu se invarte in jurul meu si oamenii nu fac doar ce vreau eu. Inca ( aici se poate observa intentia mea de a deveni stapan al lumii).

Prin februarie au aparut primele semne ca ceva nu e in regula. Mi-a spus: ;Trebuie sa vorbim. A intervenit ceva.’ Atunci mi-am dat seama ca mult timp nu vom mai petrece impreuna. Intre timp m-am lamurit si, luna asta, am inceput cautarea. A fost greu. Oferte sunt multe. Dar nu te poti arunca asupra primei care iti apare in cale. E frumoasa, are tot ce-i trebuie, dar daca nu esti atent, te va costa enorm pe termen lung. Trebuie sa gasesti una facuta pentru tine. Cel putin asta am crezut si despre ultima. Cea pe care a trebuit s-o parasesc.

Saptamana trecuta am gasit una care sa imi placa. E ok, e ‘dotata’ si ne-am placut de la inceput. Asa ca am pornit pe o noua cale. Dar e greu. Cu ‘cealalta’ am stat 1 an jumate. Ne-am atasat, avem amintiri impreuna, veneam cu drag acasa. Acum ma simt un pic stingher. Dar va trece, ne vom obisnui.

Intr-o relatie fiecare vine cu bagajele proprii si cu un trecut. Ne vom adapta. Dar a fost foarte greu, dureros chiar. Ruptura se simte inca. In timp se va vindeca si ma voi simti din nou ca acasa. In timp.

narcise Da, e foarte greu sa te muti. Dar asta e viata chiriasului. Si noua garsoniera e chiar ok.

Post to Twitter

Pe aceeasi tema:

3 Responses to E greu

  1. TVdece says:

    Chirie de piatra, sper sa n-o inseli!

  2. Robintel says:

    Ce m-ai ținut în suspans… =))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *