RoboBlog

Filed Under (blog, cluj) by Dragos Mone on 04-04-2011

Tagged Under : ,

O noua initiativa de laudat a TVdece-ilor este stabilirea unui record prin construirea celui mai mare robot din pachete de tigari. Mi-au spus de proiectul lor si m-au rugat sa-i ajut un pic la partea de constructie a robotului, bazandu-se pe inginerul constructor ce zace pe undeva prin mine, inca nedescoperit chiar si de mine.

Asa ca m-am pus pe treaba si am inceput sa desenez un robot din 2000 de elemente. Rezultatul il veti vedea sambata si chiar veti putea contribui la el daca va inscrieti in comentariile articolului Online clujean, hai s-o punem de-un record!.

Asadar, online clujean, Evenimentele TVdece şi CD Radio, sponsorul evenimentului, ne invita sambata, 9 aprilie 2011, de la ora 15:00, in food court-ul partenerului acestui eveniment, Polus Center Cluj, sa participam la constructia robotului comunitatii si la atingerea unui nou record.

Deoarece sunt numit, cu atata generozitate, ‘manager de proiect’, mai jos va prezint in exclusivitate si breichin niuz, alert si altele proiectul RoboBlogului, robotul blogosferei clujene:

Sper ca v-a placut :D.

Post to Twitter

Pe aceeasi tema: