Roboblog

V-am povestit care a fost ideea, acum sa va povestesc cum s-a intamplat.

Ne-am adunat ca sa nu fim imprastiati si am inceput munca, avand ca materie prima:

pachete tigari

si cu proiectul asta in cap:

Roboblog dulce

am inceput sa lipim (cand zic ca am inceput vreau de fapt sa spun ca on-lineri au inceput, eu doar dand indicatii pretioase si supervizand lucrarile).

Picioarele(una din cele mai importante parti ale robotului, din motive de stabilitate) au fost realizate de echipa compusa din Alma, Diana, Razvan si Alex si au iesit cam asa:

Roboblog picioare

Au iesit bine zic eu. Au reusit sa sustina(fara sa se rastoarne) restul de 1500 de pachete de tigari.

Mainile si capul a fost realizat de echipa creativa a lui Robin, Tulip and Sunshine si Oana de la CD-radio. Ei au avut cea mai mare libertate sa fie creativi dintre toate echipele. Si au fost:

roboblog mana si cap

 

Eu pana ieri, inca nu vazusem robot cu degete si pleoape(robot din pachete de tigari ma refer). Felicitari pentru viteza si creativitate!

Si acum partea de munca bruta: trunchiul. In trunchi au intrat cam trei sferturi din toata materia prima. Aici au lucrat doua echipe:

Echipa lui Laci si echipa lui Dan. Desi echipa lui Laci si-a terminat mai repede partea de trunchi si au ajutat apoi echipa cealalta (treaba pentru care il felicit si ii multumesc – fara el eram in buda),

P4090575

ceilalti au reusit sa produca jumatate de trunchi si 6 copii (Lili sa nu-l bati ca nu sunt ai lui):

copii roboblog

Cei care au facut partea muncitoreasca a robotului au fost: LaciDan, Alina, Zaineasca, Vasile, Alex Bartis. Oana, Mihai Labo, Korodilu, Monica si Miro. Daca am uitat pe cineva va rog sa imi spuneti si-mi repar greseala. [ nu, Marian, nu te-am uitat, dar tu ai pus mana numai la sfarsit, cand am ridicat robotul in picioare].

Et………..voila:

Roboblog

Mandria noastra:

echipa

 

Poza de grup preluata de pe Adevarul.

Multumirile merg spre TVdece, oamenii cu ideea si sufletul echipei, CD radio, sponsori si animatori ai evenimentului si Polus Center, gazde primitoare.

Multumirile dulci merg la Anda Calinici, care a facut un Roboblog minunat care a incantat echipele (initial ca aspect, apoi si ca gust).

Au mai scris despre eveniment: CityNews si Adevarul, Poze gasiti la mine pe facebook, la Alex pe blog si la Dan pe facebook.

Post to Twitter

Pe aceeasi tema:

16 Responses to Roboblog

 1. Jorjh says:

  Felicitari domnu inginer sef de santier! Da’ auzi, am o intrebare ce ma roade, nu trebuia sa aiba 2 metri?:))

 2. […] Alex Ursa, Mihai Labo, Radu Pălăcean, Monica, Alma. Toţi au fost coordonaţi imperial de Dragoş Mone, singurul cu diplomă de inginer constructor, de asta a fost numit şef de […]

 3. Dan Ciulea says:

  trebuie sa recunosti, ca echipa condusa de mine a fost ceea mai… sufletista 🙂

 4. mariusrusu says:

  Felicitări pentru proiect şi coordonare, inginerule!

 5. Fenyvesi Corina says:

  Felicitari pentru idee si robotul realizat

 6. Chyo says:

  care a fost, in afara de marele robot si o distractie buna, finalitatea acestui ‘proiect’? scopul maret? sau a fost doar asa … sa ne amintim de copilarie?

 7. Laci says:

  Cand mai construim ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *