On/Off 6–Comunitati si nise pe internet

Filed Under (eveniment) by Dragos Mone on 22-04-2013

Tagged Under : , ,

“A tribe is a group of people connected to one another, connected to a leader, and connected to an idea. […] A group needs only two things to be a tribe: a shared interest and a way to communicate.” Seth Godin – Tribes

TVdece ne invita sa aflam mai multe despre “tribul” din care facem parte, noi astia care stam mult in fata calculatorului, conectati la tot ce-i nou si pentru care conteaza si apartenenta la un grup, nu doar viteza de propagare a informatiei oferita de internet.

Fiecare are o arie de interes pe internet. Unii cauta stiri, altii cauta jocuri, altii cauta retete pentru cartofi prajiti, altii incearca sa se imbogateasca. Fiecare este interesat de o nisa. Fiecare are tribul lui. La conferinta vor vorbi oameni care isi cunosc nisa si de la care se pot invata multe.

Locurile s-au ocupat deja (asa cum ii sta bine unui eveniment serios), dar informatia va fi disponibila pe site si pe blogurile participantilor. Va recomand sa urmariti conferinta pe hashtag si pe blogurile participantilor.

Toate informatiile le gasiti pe dinoninoff.ro.

afis onoff

ON/OFF 6 – communities conference este un eveniment TVdece realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Cluj-Napoca

Partener oficial: Romtelecom

Parteneri: Casino Centru de Cultura Urbana Cluj, Jolidon, WineClub, LunchBox, Panemar, Aqua Carpatica si MediaBrief

Parteneri media: Ziar de Cluj, 24 FUN.

Post to Twitter

Pe aceeasi tema: