ON/OFF 5

Filed Under (eveniment) by Dragos Mone on 03-12-2012

Tagged Under : , ,

În 29 ianuarie 2011 a avut loc un eveniment, o întâlnire, despre care eu spuneam ca va rămâne în memoria comunității on-line din Cluj ca: Începutul.

A fost prima întâlnire de bloggeri, primul event marca TVdece care a avut ca scop transformarea individualităților într-o comunitate și s-a numit ON/OFF 1.

Spuneam atunci în prezentare:

“De ce are nevoie online-ul de offline?”. Ideea este ca scopul nostru in online si nu numai e sa crestem, sa ne dezvoltam. Cum putem face asta? Doar invatand. Inveti din experienta proprie ce e bine si ce nu, dar mai bine este cand inveti din experienta altora.

Onlineul ofera posibilitati de invatare si dezvoltare prin comunicare deosebite. Este prezent in viata noastra (poate) mai mult decat ar trebui. Indiferent cate variante de comunicare ne-ar oferi, nu poate ajunge la nivelul comunicarii directe, fata in fata. Prin internet poti comunicia prin: imagine, sunet, text, video, dar pierzi  canalele paraverbale, gesturi, mimica, subtilitati ale comunicarii.

Apoi au urmat alte întâlniri în care evenimentul s-a dezvoltat:

ON/OFF 2 – Comunitatea are cuvântul

ON/OFF 3 – Bloggeri vs. Jurnaliști

ON/OFF 4 – Metode banale de blog branding

Cea de a cincea ediție se numește “Mecanisme socio-psihologice în social media”, se va desfășura la Casa TIFF, luni, 3 decembrie, de la ora 19:00 și se anunță a fi un eveniment interesant și educativ.

Ne vedem la ON/OFF 5!

Post to Twitter

Pe aceeasi tema: