Brunch

Luni….zi libera. Mai rar asa ceva in anul asta. Trezit tarziu, mancat si mai tarziu.

Ce mancam? Ce avem prin frigider: niste gratare de ieri, ciuperci champignon albe mari, smantana dulce, niste branza de burduf, un ou, un ardei capia si 3-4 ridichi.
Ciupercile se curata de coaja. La sase din ele le-am scos si cozile, le-am taiat marunt si le-am amestecat cu branza si cu oul. Asta va fi umplutura pentru ciupercile fara cozi.
Intr-o tava de cuptor cu gril(primita de ziua mea :D) am pus:
-gratarele – sa se incalzeasca;
-ardeiul capia curatat si taiat in doua – arata bine si aduce un pic de varietate gustului general;
-cele sase ciuperci fara coada, cu umplutura pe ele.
Le-am dat la cuptorul incins vreo 15 min
( cand s-a rumenit umplutura pe ciuperci e momentul sa scoateti tava).
Restul de siuperci le-am taiat felii si le-am pus intr-o tigaie antiaderenta cu capac alaturi de 1/3 pachet de unt.
Dupa ce s-au patruns am pus peste ele o cutie mica de smantana dulce si am condimentat cu sare, piper, curry si un pic de usturoi granulat.
Ridichile spalate, taiate si cu un pic de sare pe o farfurie completeaza bine acest ansamblu(cel putin asa zice Alma).
Rezultatul:
Si vazut din partea cealalta:
Pofta mare!

Post to Twitter

Pe aceeasi tema:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *