Bistro Farm to Fork

Saptamana trecuta am cunoscut un om care se bate cu morile de vant. Din pacate, asta inseamna sa incerci sa aduci mancare sanatoasa pe mesele orasenilor. Deocamdata. Pentru ca nu mai putem continua sa avem in meniul de baza chicken fingers de la congelator, shaorma cu de toate, mici de la kaufland, vin babanu, cheeseburger de la mac si rosii turcesti. Pentru ca asta e meniul multora dintre noi.

bar din paleti

Diana Secara de la Cedratine si-a pus in cap, se lupta de cateva luni bune si a reusit cu mult efort sa aduca in oras, pentru cei carora le pasa cu ce se hranesc, un meniu variat compus aproape in totalitate din produse ale taranilor din Cluj. Judetul, nu orasul.

lampa cu abajur

Asa ajungi sa afli ca din pastarnac se pot face chipsuri. Delicioase cum nu credeam ca e posbili nici din cartofi.

chipsuri pastarnac

Asa ajungi sa mananci in centrul orasului un platou cum punea bunica pe masa(exceptand rulada si parmezanul): 

platou taranesc

Ciorba de ied cu tarhon si supa crema de pastarnac cu ardei iuti nu au rezistat sa le fac o poza, dar pot sa garantez pentru un gust asa cum trebuie. Pentru ca a trebuit sa plec si am ratat felul doi si desertul, m-am intors la un pranz in timpul serviciului si am aflat ca din ceapa se poate face o supa dubioasa ca idee, dar delicioasa. Musacaua de cartofi nu e ceva de premiat de felul ei dar a fost buna. In incheiere am bagat rapid la intuneric o prajitura cu prune(un fel de cheesecake cu umplutura din prune in loc de crema de branza).

toaletabrad carti de vizita

Acesta este Bistro Farm to Fork din Cluj, strada 21 decembrie 1989 nr. 100(langa Maestro center, vizavi de Hampton by Hilton).

Daca ai preferinte mai ne-carnivore(nu e cazul meu dar sunt destui amatori), ei promoveaza destul de mult si meniul vegetarian, vegan si raw:

meniu veganmeniu raw veganmeniu vegetarian

Post to Twitter

Pe aceeasi tema:

  • Nimic asemanator. Se mai intampla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *