Nu-te-supara-frate ca amandoi incercam sa colonizam Catanul

Filed Under (locul secret, weekend) by Dragos Mone on 11-02-2013

Tagged Under : , , ,

Prima data cand am jucat un boardgame de la Nu-te-supara-frate si Monopoly incoace a fost acum vreo doua saptamani cand, acasa la un prieten fiind, am incercat Colonistii din Catan. Seara s-a terminat dupa 3 meciuri in care m-am implicat mai mult decat as fi crezut si cu promisiunea ca imi voi cumpara jocul si vom continua si data viitoare. De aceea vestea ca la Apartament 1 se organizeaza o seara de boardgames m-a bucurat si m-am prezentat apt si doritor de lupta.

apartamentul 1

Unii au incercat Rummy, altii Monopoly, altii dame sau o clasica septica. Eu mi-am incercat norocul si capacitatea de a stabili, conduce si duce la bun sfarsit o strategie castigatoare la Catan impotriva unor dusmani nemilosi in persoana lui Andrei si a Almei. Bineinteles ca am fost infrant miseleste prin intimidari repetate si amenintari de genul: “de maine nu te mai cunosc”, “ciorba? nu mai vezi curand asa ceva”, “tocmai mi-am ascutit cutitul de Chef”. Sau cel putin asta e scuza mea ca am pierdut toate meciurile.

catan

La un moment dat toata lumea s-a oprit din ce facea si ne-am adunat in jurul lui Cristi Gog care ne-a aratat din nou ca nu toti oamenii sunt supusi legilor fizicii si logicii. Un mic demo furat de la Groparu:

Mai multe poze aici.

Pe prietenii de la Apartament 1 ii gasiti pe Calea Turzii, dupa Mol primul bloc pe dreapta, pe site sau pe facebook. Pe incercate garantez pentru cheesecake, vin si pizza. Sunt brici. Urmatoarea data cand merg trebuie sa incerc pastele despre care am auzit cuvinte de lauda din partea specialistilor in mancare italiana.

Post to Twitter

Pe aceeasi tema: