Dragos si sportul

Filed Under (eveniment, sport) by Dragos Mone on 11-10-2012

Tagged Under : , , ,

Eu sunt mai … fluffy. Si asta de cand ma stiu. Poate din aceasta cauza nu sunt foarte talentat la sport. Cand spun ca nu sunt foarte talentat vreau sa zic de fapt ca sunt sanse mari ca o minge care vine catre mine sa ma rateze la milimetru in timp ce eu incerc sa o opresc. Am un prieten bun care spune ca sunt operat de reflexe. Si nu il pot contrazice.

Am incercat cu fotbalul. Joc pe sintetic cu colegi si prieteni de vreo 4 ani, in fiecare saptamana cel putin un meci. Daca la inceput eram la un nivel de pricepere “inexistent”, acum, dupa 4 ani am ajuns la un “sub-mediocru”. Si asta dupa multa alergare.

Pur si simplu nu am gasit inca un sport la care sa fiu decent. Aici vorbim de fotbal, baschet, bowling, tenis de masa, volei, handbal, chiar si sah.

Sambata asta voi incerca un sport in care mana mea n-a pus niciodata piciorul: tenis de camp. Winners Tennis Club organizeaza Cupa bloggerilor la tenis

cupa bloggerilor - mare

Mai jos e tabloul de joc in forma lui initiala. La sfarsitul competitiei ma veti vedea pe pozitia cea mai din dreapta, cea a castigatorului. Muhahahaha.

Tablou Cupa Bloggerilor

Winners Tennis Club este cel mai mare club de tenis din Transilvania, cu 16 terenuri de zgură roșie, restaurant cu terasă, vestiare, saună, sală de pregătire fizică și o parcare încăpătoare. Îl găsiţi în Parcul Rozelor din Cluj-Napoca,  pe site sau pe pagina defacebook.

Post to Twitter

Pe aceeasi tema: