Hai la meci!

Arăta aşa:

ion moina vechi

Acum arată aşa:

ion moina nou

La inceputul inceputurilor arata asa:

ion moina foarte vechi

S-a schimbat mult si in multe feluri. Dar ceea ce nu s-a schimbat inca din 1919 sunt suporterii. Si Universitatea se lauda cu cei mai faini suporteri.

Marti, 11 octombrie 2011, echipa inaugureaza noul stadion, jucand cu Kuban Krasnodar, incepand o noua era in istoria Universitatii. Eu ma voi duce la meci, multi dintre prietenii mei merg. Mergem sa vedem ce inseamna o echipa cu suflet si niste suporteri care traiesc pentru echipa lor.

Daca esti suporter poti castiga unul din cele doua premii pe care le pun la bataie:

Un tricou oficial F.C. Universitatea Cluj editie limitata cu Claudiu Niculescu:tricou oficial U cluj

Sau un bilet la meci:

bilet u cluj kuban

Tot ce trebuie sa faci ca sa casitigi e sa imi scrii in comentarii care e prima ta amintire legata de “U”. Luni seara la ora 19 voi trage la sorti dintre comentarii cei doi castigatori. Va rog sa mentionati in comentariu daca vreti biletul sau tricoul.

Haide U!

Sursa foto: stadion vechi, stadion foarte vechi si stadion nou.

UPDATE: Biletul merge la Cuc Alin, iar tricoul la Calinutz85. Castigatorii vor fi contactati pe mail pentru a-si primii premiile.

 

 

 

 

 

Post to Twitter

Pe aceeasi tema:

6 Responses to Hai la meci!

 1. marius says:

  S-a intamplat acum multi ani, multi ca nici nu mai stiu exact cati. Undeva peste 25 cand veneam cu tatal meu la meci de la 80 de km. Veneam o data pe an, dar pe vremea aia veneam pentru echipa adversara a lui U, o alta Universitatea, care acum a fost desfiintata.
  Drag de U Cluj am prins mai pe urma, probabil si in anii aceia cand veneam sa o vad, odata pe an dar mai ales dupa ce am venit la Cluj. Student fiind mergeam cu unii colegi de camera la meciuri. Si mai draga mi-a devenit dupa ce am inceput sa merg la echipa de baschet a Universitatii unde aceiasi galerie, de la fotbal, facea si face o atmosfera incredibila.
  Mi-ar placea sa am un tricou cu U pe care sa-l iau ori de cate ori am sa merg pe acest nou Moina, fantastic facut.

 2. Cos_ti says:

  Prima amintire cu U este de acum 3 ani cand eram student la Politehnica si am vazut pe peretele unui laborator steagul cu U Cluj, la care eu m-am intrebat retoric: da ce legatura are Universitatea Tehnica cu U Cluj!? 🙂
  Mi-ar prinde bine un bilet la meci.

 3. Calinutz85 says:

  Prima amintire legata de U Cluj o am de acum 7 ani. Am venit de la Sighetu Marmatiei si am dat probe de joc la echipa. Dupa o saptamana de probe am fost acceptat. Dupa ce prinzi gustu’… NUMAI U.
  Haide Haide U
  Te iubim cu sufletu
  Pentru noi esti numai tU

  Haide U!
  Pentru tricou am comentat.

 4. Cuc Alin says:

  Aveam 5 ani pe atunci, nu prea stiu cu ce se “manca” fotbalul:P..am fost impresionat de multimea de pe stadion.. si de atmosfera creeata de galerie, de atunci “U” Cluj a ramas pentru mine “U”nica iubire:)). Haide U!
  Pentru bilet

 5. Vlad says:

  In anul 2006! Am vazut prima data o galerie adevarata! Cea mai tare din tara! HAIDE U!!!
  Tricou!

 6. marius says:

  PS Imi doresc si mai mult tricoul cu Niculescu pentru ca a jucat si la cealalta Universitatea, Universiatea pentru care am venit la Cluj in copilarie si datorita careia am prins drg si de U Cluj 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *