U Cluj – Sportul Studentesc

Sambata asta(5 mai) e iar meci pe Cluj Arena:

u cluj sportul studentesc

Studentii nostri ii asteapta cu bratele deschise si cu mingea la picior pe studentii lor. Universitatea Cluj joaca cu Sportul Studentesc de la 5 dupa-masa.

Detalii despre meci si bilete gasiti aici. Bonus: Pe baza biletelor cumparate puteti castiga un sejur pentru două persoane pe insula Skiathos.

Ca de obicei, puteti castiga doua bilete la meci daca imi lasati un comentariu in care sa imi spuneti care studenti isi vor lua examenul in sesiunea de sambata. Concursul se incheie vineri la ora 20, cand voi anunta castigatorul.

Spor si bafta!

LE: Biletele au fost castigate de Dan Bucur.

Post to Twitter

Pe aceeasi tema:

7 Responses to U Cluj – Sportul Studentesc

 1. Dan Bucur says:

  Daca reuseste Clau-coach sa’si monteze baietii, U poate matura pe jos cu orice echipa din Liga 1. Acuma problema e ca U mai are doar un singur meci sezonul asta, restul fiind fara o miza prea mare, iar Sportul trage sa se salveze de matineu. Oricum, bate “U”.

 2. gabi CGT says:

  “U” va reusi inca o victorie pt noi,deoarece e o echipa profesionista…si a arata asta de multe ori…si cu dinamo daca avem mai mult curaj i facem praf! avem echipa avem valoare doar ne trebuie putina incredere si curaj! eu zic ca toti studenti in frunte cu seful de promotie Clau-coach vor lua examenul cu nota maree!!! haide U

 3. Pop Andrei says:

  Eu zic ca U bate lejer la 2,3 goluri…Haide U

 4. Catalin010 says:

  ideea e sa nu intre in teren cu ideea ca sunt deja castigatori (inainte chiar sa inceapa meciul) trebuie tratat meciul cu seriozitate si victoria le va apartine. Haide “U”

 5. Georgian Gaspar says:

  bate U cu 2-0

 6. […] Update: pentru a vă mări şansele, puteţi lăsa comentarii şi la Dragoş. […]

 7. Petrisor Raluca says:

  Cu siguranta nu e raspunsul cel mai frumos….dar e adevarat.Cunosc U de mica….tatal meu insuflandu-mi dragostea catre echipa…si nu doar catre fotbal…spre handbal…baschet …volei.Apoi am devenit eu mamica…iar Catalina fiica mea….cu siguranta se poate numi o “u”-ista adevarata.La 3 ani stie imnul pe de rost…are tricoutz…si vrea mereu…pe You tube si ma roaga…”Mami pui U pe telefon?”….la meciuri….mergem in famile.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *