OnOff 2 si Odessa in flacari

Aseara am participat la evenimentul “Din On in Off TIFF Edition” organizat de TVdece in parteneriat cu TIFF, eveniment ce a s-a tinut in una din salile de conferinta ale hotelului Opera Plaza,

Cu ocazia asta am aflat ca TVdece-ii au un etaj la Hotel Opera Plaza:

etajul tvdece

Desfasuratorul evenimentului:

ordinea de zi a discutiilor

Vorbitorii au cam avut emotii si au mai sarit etape in prezentarea lor, dar data viitoare se vor prezenta mai bine. Mi-au placut prezentarile lui  Robi Katai si a lui Marius Pan, care au incercat sa-si stapaneasca emotiile si sa aduca si un zambet in conferinta.

In cuvantarea tinuta de Chinezu s-a simtit experienta vorbitului in public si in on-line in general, el preferand sa poarte un dialog cu sala pe subiecte mai mult sau mai putin legate de finantele online-ului.

chinezu la onoff

Foarte frumos si elegant si-a exprimat opiniile doamna Cristina Bazavan(se citeste Bazavan nu Băzăvan, cum suntem noi obisnuiti de la Groparu).

cristina bazavan  Per total un eveniment fain, organizare buna, pentru care ii felicit pe Razvan si Alina, echipa TIFF care a transmis conferinta live pe http://tifftv.ro (unde puteti vedea majoritatea evenimentelor din cadrul TIFF) si gazda, Hotel Opera Plaza.

Mai puteti citi despre OnOff 2 la:

Poze la TIFF – Facebook si Dan – Facebook.

 

Dupa OnOff am plecat la Bontida, la proiectia filmului Odessa in flacari de Carmine Gallone. Foarte multa lume s-a adunat in curtea Castelului Banffy sa vada filmul (aprox 1300 de oameni), atmosfera faina, cer instelat, public atent. La intoarcere am cedat somnului (era trecut deja de ora 1 cand am ajuns in Cluj) si am mers spre casa, ratand petrecerea Robotzilor din Obsession.

Post to Twitter

Pe aceeasi tema:

3 Responses to OnOff 2 si Odessa in flacari

 1. marius says:

  emotii? cine a avut emotii? 😀
  Pana sa ajung acolo sa fiu al naibii de am avut emotie. Mie imi era gandul la onoff 1 care a fost intr-un cadru mai familiar, nu intr-o sala 😉 Plus ca atunci cand am vazut ce de lume e si cata personalitate a bloggosferei se afla acolo…. Noroc ca aveam pampers furat de la cel mic 🙂
  Si bineinteles ca dupa ce am terminat mi-am adus aminte ca maio erau multe de spus 😉 Dar o sa le spun data viitoare

  • Dragos Mone says:

   Nu-i stres! E normal sa ai emotii in fata unei sali intregi. Si eu am avut o gramada de emotii la primul OnOff si acolo eram in cadru familiar/familial, plus ca aveam si vreo 2 beri la bord(pentru curaj).

 2. marius says:

  futu-i! berea era era solutia! acum imi spui? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *