Frigaruia bloggerilor

Sambata am avut o zi plina. Foarte plina. Prea plina de-a dreptul. Dar frumoasa.

Dupa o trezire brutala la ora 11, m-am grabit spre locul faptei, unde am ajuns cu o mica intarziere. Am ajutat si eu cum am putut si am reusit (doar bloggeri, nu si voluntarii de la primarie) sa terminam de pregatit totul pentru ora 5, ora la care urma sa dam foc.

frigaruia bloggerilor by gabenAm dat foc, a luat foc, am pus sus frigaruia si s-a prajit. Multi sfatosi, deloc bagati in seama si mult de munca. Ca efort de organizare a fost suprauman si nu mi-am dat seama cum a reusit Adi Hadean sa se descurce, asta pana seara, cand l-am vazut imbracat in hainele lui de zi cu zi si la viteza lui obisnuita.

La doua ore dupa ce am pornit focul nu mai era nici frigaruie, nu mai erau nici oameni. Am ramas cativa(putini) care am adunat dupa restul. Pentru asta tin sa multumesc Primariei Cluj, care a facut ce a putut si ne-a ajutat, dar pe care o rugam sa nu ne mai trimita voluntari care doar stau la umbra si nu pun mana decat la mancat gratis. Asa nu ii vrea nimeni. Plus ca afecteaza imaginea unor voluntari care chiar vor sa faca ceva, cum e Alex. Si ar mai fi de multumit domnului care sta pe Kogalniceanu 8, care ne-a ajutat enorm (si cu apa si cu munca).

Inca o data multumim sponsorilor: Agricola Bacău, CSI, Italinox, bauMax, Primăria Pericei și AlSet. Participanti la frigaruie: Florica și Zicu de la TVDece, Lorand Minyo, Groparu, Anda Călinici, Dan Ciulea, Alex Ursa, Daniel Rus, Bogdan Besliu, Vlad Cucu, Alexandra Craciun și colegele ei de la de la Urban Gourmet, Cristian Gog, Sanda, Mironeasca, Ania, Adriana, Mihaela, Andrei Aroneț, Marian Hurducaș, Raluca Crisan, Lush, @Mariuspan, Robi, Maria Eftimie, Andrei Palatkas, Nicu Bendea  Vlad ilariantu‘, Doru Pușcaș, LaideePurpl, Alma, Zăineasca, Stil masculin, Robintel, Gaben, Injineru, Dan Oltean (paginadesport.info), Psaico.

Poze si povesti pe blogurile de mai sus. Ce ar fi de mentionat:

Pe la 10 am ajuns acasa si apoi am fugit inapoi in oras la #Movieparty. Dar povestea asta in postul urmator.

Post to Twitter

Pe aceeasi tema:

One Response to Frigaruia bloggerilor

  1. […] Frigaruia bloggerilor am ajuns sub ceas de seara (era mai mult de noapte, tinand cont de faptul ca am ajuns pe la 11 […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *