Pune si tu o caramida

E a doua zi la rand cand ma leg de Biserica dar ma simt obligat sa va impartasesc ce am primit de dimineata pe mail

publicitate capela

Prefer sa nu comentez. Trageti voi concluziile.

Post to Twitter

Pe aceeasi tema:

8 Responses to Pune si tu o caramida

 1. Emi says:

  La inima m-a uns. Cu doua miliarde nu a reusit, cu doua milioane de familie va reusi 🙂 pentru ca “TU” si dupa aia cand vine vorba de cerut bani e cu “DVS”

 2. Dan Ciulea says:

  ba, in ce cercuri te invarti de tat primesti chestii din astea? … ia vezi, ca poate TU esti de vina :-))

  • Dragos Mone says:

   Asta am primit-o de la o colega care a citit postarea de ieri. Nu prea is fan BOR.

 3. Andreea says:

  =)))ahahahahahaha….

  acum dupa ce am facut o burta de ras, sa ma exprim. oamenii astia nu realizeaza cat de penibili sunt? iar masa de “credinciosi” spalati pe creier nu vad, nici dupa faze de genul asta cat de mercantila e institutia asta sfanta de-i zice biserica?!?!

  un soi de off topic, am primit acum ceva vreme un mail in care se vorbea de ceva proiect de lege ce urmeaza sa fie supus la vot. si zicea asa (dau copy-paste textului, pt ca e prea tare sa nu-l reproduc integral)

  Biserica Ortodoxa cere interzicerea zilelor de 1 si 8 Martie
  Soc pentru credinciosi dupa ce Biserica Ortodoxa Romana a cerut interzicerea zilelor de 1 si 8 Martie, considerate din punct de vedere religios, sarbatori pagane, care indeamna femeia sa recurga la diverse accesorii sataniste pentru a se pune in evidenta.

  Potrivit Patriarhului Daniel, femeile dau dovada de vanitate si lipsa de credinta in zilele de 1 si 8 Martie, uitand ca datoria lor pe Pamant este sa isi slujeasca barbatul. “Femeia devine mai lenesa in aceste zile, se deda placerilor trupesti, asteapta tot felul de daruri, si chiar ia numele Domnului in desert atunci cand nu le primeste”, a spus Patriarhul Daniel. Patriarhul a mai subliniat ca zilele de 1 si 8 Martie ar trebui privite ca niste zile normale si nu impotriva ortodoxiei asa cum sunt privite acum.

  Patriarhul Daniel a precizat ca asteapta de 1 si 8 Martie toate femeile din Romania sa vina la rugaciune si sa se spovedeasca pentru a fi iertate ca au luat numele Domnului in desert. si le-a indemnat sa nu mai ia numele Domnului in desert. “Femeia in loc sa poarte in piept iconite cu chipul Domnului aleg sa poarte unele cu zane, spiridusi, cosari si chiar cu Satana”, a mai spus Patriarhul Daniel.
  Propunerea Patriarhului urmeaza sa fie discutata intr-o sedinta de senat luna aceasta, impreuna cu propunerea de obligare a femeilor de a se spovedi lunar.

 4. Ingineru says:

  Un suc, o cafea, un sandwich?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *