Tu pentru ce lucrezi?

Ma trezesc dimineata la 7, la 8 sunt la servici si bag pana pe la 5. Pana ajung acasa se face de multe ori 6 sau mai tarziu, pe la 11-12 somn. Dupa 6 mananc, ma uit la un serial si stau pe net. Ocazional(a se citi foarte rar) iesim prin oras la o plimbare, o cafea/bere.

In weekend iesim la bere, in oras, prin magazine. Si asa trece vremea. Saptamana dupa saptamana, luna dupa luna.

Dar imi place viata mea, chiar daca pare monotona. Merg la servici, castig niste bani pe care ii folosesc apoi ca sa imi cumpar independenta (sa fiu pe picioarele mele, sa nu trebuiasca sa cer nimanui bani) si sa imi permit sa ies in oras cu prietenii ca sa subtilizam o beroasa, sa mancam o pizza la Berar, sa beau in General o cafea care se transforma in shoturi si cocktailuri si ajuns acasa la miezul noptii, sa fug un weekend la Timisoara sa ascult ce au de zis niste oameni si sa revad prieteni dragi si sa-mi fac noi prieteni.

lingoule

Da! Imi plac banii! Dar doar pentru ca imi dau posibilitatea sa fiu liber. Vorba poetului, de altfel un slogan destul de controversat: “Arbeit macht frei!”

Post to Twitter

Pe aceeasi tema:

8 Responses to Tu pentru ce lucrezi?

 1. Dan Ciulea says:

  vorba aia: tu manci sa te caci, sau te caci ca sa manci?
  😀

 2. Alex Bartis says:

  Eu tot pentru bani, dar banii imi trebuie pentru alte scopuri, nu foarte diferite 🙂

 3. TVdece says:

  Dupa cum am mai zis, lucrez pentru sentimentul inaltator al intoarcerii acasa si trantirii in pat. Si mie imi plac banii, sunt sexy, i-as fute!

  • Dragos Mone says:

   E un sentiment deosebit. Eu il pun alaturi de leneveala de duminica dimineata. Cat despre bani….i-as fute ca sa-i inmultesc, strict platonic.

 4. marius says:

  eu lucrez sa-mi fac nevasta fericita :)))))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *