Frati

Filed Under (povesti) by Dragos Mone on 11-12-2012

Tagged Under : , , ,

focus zapada

La prima zapada cazuta peste Cluj am iesit sa curat si eu masina si sa ma bucur de zapada.

Dupa ce m-am plictisit de dat zapada(ca sa nu recunosc ca eram rupt – de anul trecut am uitat cat de obositoare poate fi lupta cu nametii albi si nemilosi, acesti Dolph Lungreni ai naturii, care acopera fara mila sau discriminare orice masina lasata sub cerul liber prada urgiei albe… aici poate am deviat un pic de la subiect).

Ideea era ca am iesit  la o plimbare prin zapada. Plin de parinti cu copii la bulgareala. Printre ei o fetita la un 6-7ani cu fratiorul ei mai mic(sa zicem 3 ani). Baietelul era la varsta la care se exprima mai usor prin plans decat prin cuvinte intregi. Si se jucau ei in zapada aproape cuminti. Zic aproape pentru ca, la un moment dat, face fetita un bulgare si JAP in fata baietelului. Ala blocat. Probabil prima lui bulgareala de care isi aduce aminte. Si incepe sa scanceasca incet. La care sora lui merge langa el si ii zice: Hai sa te sterg. Si incepe sa il curete. Toata faza a durat maxim 3 secunde.

Povestea e din seria: “Nimeni nu isi bate joc de fratiorul meu mai mic, in afara de mine.”

Poza e facuta doar ca sa vedeti cat de serios a venit iarna la Cluj. Parca pentru prima data dupa multi multi ani a respectat calendarul care zice decembrie-februarie: iarna.

Post to Twitter

Pe aceeasi tema: