Inginerii şi vernisajul

Guestpost by Alma.

Vă mai amintiţi articolul Un început frumos de săptămână în care Dragoş scria:

“Unul din brandurile de frunte ale Clujului, Farmec, demonstreaza ca experienta de peste 120 de ani nu inseamna ca nu intelege progresul si modernitatea. De aceea isi deschide portile pentru Instagram.” ?

La începutul acestei săptămâni a avut loc vernisajul #SpiritulFarmec, la Casa TIFF cu cele mai bune fotografii înscrise în concurs. Poza câştigătoare îi aparţine Ioanei.

20121105_190508

O puteţi vedea expusă alături de toate pozele participante la Casa Tiff, în perioada 5noiembrie – 14 noiembrie 2012.

Desigur că noi inginerii nu ne-am abţinut să comentăm doar pozele participante la concurs. Am început să discutăm despre structura de rezistenţă a clădirii în care se desfăşura vernisajul, despre piatra de râu folosită la pereţi, despre modificările care s-au efectuat în timp. 20121105_191115

Dragoş a observat în una dintre pozele participante la concurs faptul că: “Au aviz metrologic până în anul 2013.”(poza despre care vorbesc o găsiţi la Cucu).

Desigur că am vrut să vedem ce se află în spatele pozelor expuse (la propriu), aşa că am întors panoul cu poza câştigătoare şi am discutat despre sistemul de prindere a panoului de perete.

După acest vernisaj nu cred că ne mai invită Alina la vreun eveniment.

Post to Twitter

Pe aceeasi tema:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *