Despre dotarile speciale ale unei masini de imagine

Este o vorba din popor care spune ca atunci cand mergi pe un drum pe care nu ai mai fost sau cand faci pentru prima data un lucru ar trebui sa iei o piatra in gura.

Pe santier vezi multe si auzi si mai multe. Unul dintre subcontractorii cu care lucram mi-a hummerpovestit ce a patit acum vreo doi ani. Avand un an bun si afaceri frumusele si-a cumparat un Hummer. Impresionanta masina, lumea intorcea capul dupa ea, actiunea petrecandu-se intr-un orasel mai mic.

Tipul a zis ca si-a luat masina strict pentru a impresiona, nu pentru consum sau pentru bucuria de a-si folosi permisul categoria C (da, la Hummer ai nevoie de categoria C din cauza masei masinii). Lumea intorcea capul, el inainta mandru. Mai claxona zambind cate o gagica cunoscuta sau nu, lumea era frumoasa.

Fiind orasul mic ajungi sa vezi aceiasi oameni in aceleasi locuri, fara sa ii cunosti ajungi sa ii stii. Asa o stia si el pe o domnita zambitoare care astepta cam pe la aceleasi ore autobuzul catre scoala. Doua-trei claxoane si doua-trei zambete si se simtea mai apropiat de tanara eleva. Asa ca intr-o zi cu soare partial si sanse de ploi sporadice a oprit in dreptul ei cu gandul sa dea buna-ziua si poate o ajuta pe fata sa ajunga la scoala. Dialog:

– Buna!

– Buna!

– Te duc la scoala?

– Da, multumesc. Vaaaai ce masina frumoasa ai! Ce tare arata Hummerul si de cand imi doresc sa ma urc intr-unul!

– Nu ai mai fost niciodata cu un Hummer?

– Nu.

– Atunci poate ar trebui sa iei ceva in gura…

– Acum nu pot ca am teza la mate, dar maine daca vrei…

La care tipul s-a blocat.

Sursa foto.

Post to Twitter

Pe aceeasi tema:

2 Responses to Despre dotarile speciale ale unei masini de imagine

  1. marius says:

    La piatra s-a gandit si ea, bineinteles! Numai ca s-a gandit ca nu poate lua piatra de jos ca se murdareste pe maini si se ia pe caietul de teza :))

  2. Marian says:

    Tineretul din ziua de azi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *