Hai Ai nostri!

Duminica vine campioana en-titre sa isi masoare fortele cu universitarii nostri.

AFIS2 MECI

Dupa un meci nu tocmai bun cu CFR-ul, Universitatea are ocazia sa isi spele pacatele. Duminica, 27.11.2011, pe Cluj Arena va avea loc meciul din etapa a 15-a a campionatului dintre Universitatea Cluj si Otelul Galati.

Meciul nu va fi unul usor, tinand cont ca Otelul este ultima campioana a Romaniei si vine dupa patru victorii in campionat si este doar la un punct in spatele lui ‘U’. O alta problema pentru ai nostri este absenta lui Sebastian Cojocnean si Claudiu Niculescu care nu vor putea juca din cauza cartonaselor galbene.

Orice ar fi, noi ii sustinem si cantam alaturi de “studenti”. Daca vrei sa mergi la meci, pun la bataie 2 bilete pe care le poti castiga lasand un comentariu la acest articol cu un pronostic pentru meciul de duminica. Castigatorul celor doua bilete va fi tras la sorti folosind site-ul random.org.

Hai ai nostri!!!!

LE: concursul  e valabil pana joi seara la ora 20.00.

Update: folosind random.org am ajuns la comentariul castigator: nr. 17 Chiorean Adrian. Castigatorul va fi contactat pe mail pentru a primi biletele. Va multumesc tuturor si va astept si la meciul urmator.

Post to Twitter

Pe aceeasi tema:

31 Responses to Hai Ai nostri!

  1. anamaria says:

    1-0 forza U!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *