Cel mai mare dusman

Filed Under (ganduri) by Dragos Mone on 14-11-2011

Tagged Under : , , , ,

apus hdr

Nu stiu cum e la altii, dar eu am probleme cu o situatie care ma loveste tot mai des.

Dimineata e acolo cand ma trezesc. Eu stiu ca trebuie sa ma ridic din pat cand suna alarma.  Dar nu reusesc decat pe la a treia alarma sa o conving ca e vremea sa ma ridic si sa ma pregatesc de o noua zi. Tine de mine ca un copil gras de o inghetata si nu vrea sa imi dea drumul.

La serviciu scap o vreme, ma iau cu lucrul, pauzele de cafea ajuta, discutiile cu colegii la fel. Apoi, cu cat se apropie mai mult finalul programului o simt ca se apropie, ca imi da tarcoale, ca vrea sa imi sara in spate si sa ma doboare. Dar sunt vigilent si reusesc sa plec spre casa intreg si nevatamat.

Aici incepe adevarata lupta…

Ajung acasa si, asa cum e evident pentru oricine ma cunoaste, mi se face foame. Aici cred ca e problema pentru ca incep sa las garda jos. Cand mancam, ne uitam la seriale (asa e cu astia care stau prea mult in online, isi pierd concentrarea si atentia foarte repede), asa ca un film cu o doza maxima de umor si o doza minima de imagini din zona medicilor legisti, ajuta. Filmul ajuta.

Aici deja incep sa pierd lupta. Dupa ce am mancat, ma intind in pat/pe canapea sa ma uit la film pana la final. Apoi mai pun un episod si inca unul. Niste cocosi(popcorn) sau seminte, ceva dulce si trec usor 2-3 episoade si aproape tot atatea ore.

Cand imi dau seama ce s-a intamplat e deja prea tarziu: ziua a trecut, lupta iar am pierdut-o. Lenea si dezorganizarea mi-au mai mancat o zi.

Si maine dimineata iar ma trezesc greu.

Post to Twitter

Pe aceeasi tema: