Transilvania Music Event

Update: Castigatorii sunt: pentru invitatii duble Nescaffeaua si Costi, pentru invitatie simpla Mihai Labo. Ii voi contacta pe mail si le voi explica ce au de facut. Distractie faina!

Weekendul viitor, adica in perioada 6-8 mai 2011, are loc in parcarea Polus Transilvania Music Event. Ce inseamna asta? Inseamna ca:

Evenimentul este organizat de STUDCARD si va mai contine pe langa muzica si concursuri, diverse competitii sportive si traininguri. Mai multe detalii pe siteul oficial.

La Battle of the Bands Transilvania participa si Mirona, folkista noastra care si-a facut trupa si cu care va aborda stiluri noi. Eu zic sa o sustinem in efortul ei si sa votam ca sa vedem ce ne-a pregatit.

Ce va intreb eu acum: va place IRIS? Da? Bine. Si mie. Vreti sa mergeti la IRIS? Da?

iris

Atunci scrieti-mi in comentarii care din piesele IRIS va unge mai bine pe suflet si de ce si eu va dau invitatii gratuite la concert. Am 5 invitatii pe care le voi da la 3 comentatori care imi spun 2-3 cuvinte despre piesa lor preferata cantata de IRIS. Cele mai bune 2 comentarii primesc cate o invitatie dubla, iar al treilea comentariu o invitatie pentru o persoana.

Va ascult si va spun:

Post to Twitter

Pe aceeasi tema:

8 Responses to Transilvania Music Event

 1. Chyo says:

  no eu nu spun nimic, ca oricum daca castig nu ajung 😛

 2. nescaffeaua says:

  Ahhh nu ma pot decide….cred ca Ultimul mic dejun al lui Bon pt ca m-a stresat frate-mio cu ea si asa am ajuns sa-i cunosc/ascult/studiez. A devenit obsesia mea. Apoi a urmat Strada Ta, Matase alba, Nu ma uita, Vino pentru totdeauna, Vis pierdut, Hei, tu, Sa nu crezi nimic, etc….ce intrebare aproape imposibila ai pus pt mine ….. M-am dus la tzara in ceva comuna doar sa-i vad si saream cu taranii, gizas ce experinta 🙂 Vreau sa topai pe piesele lor!

 3. Mihai Labo says:

  Piesa strada ta imi aduce aminte de vremurile cand eram tanar si frumos . Acu ca nu mai is tanar , vreau sa ma duc la iris in primul rand pentru ca se canta . Plus ca e Mironeasca in deschidere 🙂

 4. Costi says:

  Din discografia Iris prefer cover-urile. De data asta aleg Lady in Black.

 5. Sebastian Gherghel says:

  Am fost foarte happy cand am aflat ca vine IRIS la Cluj in week-end si o sa fac tot posibilul sa fiu acolo :D. Cat despre piesa preferata nu ma pot decide pentru ca bineinteles ca nu este doar una singura. Pot insa sa spun ca am ramas placut impresionat de textura ultimului album “12 Porti” pe care l-am ascultat de sute de ori si de pe care imi place foarte mult piesa Lacrimi de stele :X. Asadar ne vedem duminica la Polus \m/

 6. ern says:

  Iris e OK ! Distractie ! Eu nu pot veni.

 7. ioana says:

  Baby..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *