Transilvania Music Event

Filed Under (muzica) by Dragos Mone on 02-05-2011

Tagged Under : , ,

Update: Castigatorii sunt: pentru invitatii duble Nescaffeaua si Costi, pentru invitatie simpla Mihai Labo. Ii voi contacta pe mail si le voi explica ce au de facut. Distractie faina!

Weekendul viitor, adica in perioada 6-8 mai 2011, are loc in parcarea Polus Transilvania Music Event. Ce inseamna asta? Inseamna ca:

Evenimentul este organizat de STUDCARD si va mai contine pe langa muzica si concursuri, diverse competitii sportive si traininguri. Mai multe detalii pe siteul oficial.

La Battle of the Bands Transilvania participa si Mirona, folkista noastra care si-a facut trupa si cu care va aborda stiluri noi. Eu zic sa o sustinem in efortul ei si sa votam ca sa vedem ce ne-a pregatit.

Ce va intreb eu acum: va place IRIS? Da? Bine. Si mie. Vreti sa mergeti la IRIS? Da?

iris

Atunci scrieti-mi in comentarii care din piesele IRIS va unge mai bine pe suflet si de ce si eu va dau invitatii gratuite la concert. Am 5 invitatii pe care le voi da la 3 comentatori care imi spun 2-3 cuvinte despre piesa lor preferata cantata de IRIS. Cele mai bune 2 comentarii primesc cate o invitatie dubla, iar al treilea comentariu o invitatie pentru o persoana.

Va ascult si va spun:

Post to Twitter

Pe aceeasi tema: