Movie Party

Filed Under (beutura, eveniment) by Dragos Mone on 30-05-2011

Tagged Under : , , , ,

Dupa Frigaruia bloggerilor am ajuns sub ceas de seara (era mai mult de noapte, tinand cont de faptul ca am ajuns pe la 11 jumate) la Movie Party in Le General, eveniment organizat de TVdece in parteneriat cu TIFF.

Noi, adica eu si Alma ne-am costumat in …

dragos si alma

…actori nocturni, ca sa zic asa (mama, sa stii ca nu e adevarat. Poza e modificata in photoshop. Noi am fost imbracati in ursi panda, dar era prea cald si ne-am schimbat).

steel Multumita vestei mele reflectorizante, vreo 40 din pozele facute de Gaben nu au iesit. Explicatia se vede in poza de mai sus.  Gazdele noastre din epoca pietrei:

noi-300x199[1] Castigatorii concursului de costume Gaben si Ramona:

 

gaben si ramona

Au fost prezenti Superman – Adi Hadean care era cuplat in mod ciudat cu o indianca – Raluca, Tinkerbell – Miro, jucator de Rugby – Aronet. Am avut medicii din White Coats – Dan Ciulea, Lili, Cristi Gog și Adriana, Miruna si Alex. Am avut si Cowboy homosexuali din Muntele-Spate-Rupt –  Vlad si Victoria, un doctor cu probleme grave – Bogdan Besliu, Bad/mad Santa – Coste si surferi – Kookoo si Cami.

Am baut si ne-am simtit bine pana pe la 2, dupa care noi ne-am retras. Altii au petrecut pana spre dimineata. Dupa 10 ore de soare si caldura (langa frigaruie nu a fost tocmai racoare) si oboseala unei zile cum a fost cea de sambata, ma mir ca am rezistat pana la ora aia. Fain de tot.

O parte din poze le gasiti la Gabi pe blog si pe facebook la TVdece sau Gaben.

Post to Twitter

Pe aceeasi tema: