Dez-internetizare

TVdece ma provoaca sa va povestesc ce fac eu ca sa nu stau chiar toata ziua in fata calculatorului cu twitter-ul, facebook-ul si blogurile deschise.

La servici, 8-9 ore, sunt legat la net si recunosc, pierd un pic de vreme pe net. Acasa la fel. Mai citesc un articol, mai ma uit la un film, mai ma joc cate un joculet stupid dar addictive, mai golesc readerul etc. Concluzia e ca petrec prea mult timp in fata calculatorului, prea mult timp pe net.

Ce fac pentru a contrabalansa asta? Simplu: fotbal de 2-3 ori pe saptamana, plimbari prin oras cand imi permite vremea, bere cu prietenii, pescuit cand pot si in weekenduri incerc sa nu stau in casa. Fie ca merg acasa, la parinti, fie ca ies pe undeva in natura. Ideea e ca, daca nu facem ceva pentru a impiedica asta, riscam sa ajungem ca intr-o poza veche si faimoasa:

radacini

Sunt curios cum se dezinternetizeaza Groparu, Alex si Dan.

Post to Twitter

Pe aceeasi tema:

2 Responses to Dez-internetizare

  1. […] colo. Nu știu zău cum au putut trăi strămoșii noștri fără internet. Dezinternetizarea lui Dragos e din ce în ce mai departe de mine, după experiența din noaptea asta. Nu aș putea fără […]

  2. […] zi la intrebari Dragos Mone, cu privire la dependentele mele … mai exact, ce fac eu pentru a ma dez-internizare (acum intre noi fie vorba, pentru a putea sa treci peste un anumit viciu, trebuie, da’ cica ii […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *