Taranul de parcare

Filed Under (cluj, poze din cluj, trafic) by Dragos Mone on 17-08-2010

Tagged Under : ,

Din seria Tarani in trafic, azi un specimen deosebit:

Taranul de parcare – Paysanus Stopus Aleatorus.

Acesta are o viziune deosebita asupra drepturilor sale si asupra respectarii celorlalti participanti la trafic(folosind limba de lemn a politiei).

P8160782

Taranul de parcare poate dubla alte masini parcate fara nici cea mai mica mustrare de constiinta. “Sunt doua benzi dom’le! Ceilalti are pe unde sa treaca!”. Probabil….dar tot nu mi se pare ok. Daca nu ar fi un roman la volan, o masina cu numere de Franta nu ar fi oprit asa. Soferul era in masina. Farurile stinse, fara avarii.

P8160778

In imaginea de mai sus apare un Opel Astra. Taranul era la volan. E un sofer foarte talentat: in oras merge doar intr-a patra si a cincea, afara face depasiri la limita, coloanele de masini nu sunt o problema pentru Shumacherul nostru. In schimb la parcare are nevoie de un spatiu dublu(cel putin). Stie sa se incadreze pe un loc de parcare cum stiu eu sa ma opresc de la mancat lebenita: cand nu mai merge atunci e momentul sa te opresti.

P8160783

P8160783

Al treilea taran e PROPRIETAR. Desi sunt marcate si rezervate celor cu abonament doar locurile de pe partea proxima a drumului, acest proprietar are locul lui bine delimitat de doua bucati de beton prevazute cu maner. Inteleg ca tu parchezi acolo de multa vreme, da da-o dracului de treaba! A murit primarul si te-o lasat organizator de parcari. Din cate am auzit, abonamentul pentru un loc de parcare nu e scump(160lei), dar cum sa plateasca un PROPRIETAR pentru locul LUI, primit mostenire din tata in fiu?

Post to Twitter

Pe aceeasi tema: