Despre Usturoi numa’ de bine

Cateodata avem nevoie de usturoi in bucatarie. Altadata se credea ca usturoiul tine departe vampirii si atunci era cautat si folosit de oameni ca odorizant de camera. Acum a venit vremea ca usturoiul sa ne caute pe noi. Usturoiul ne cere ajutorul. Il stiti pe Groparu, e acel Ion Creanga din Floresti. Povesti cu pescuit, baut la iarba verde, soacra si copil mic. Groparu a avut curajul sa isi investeasca toate resursele si timpul in realizarea unui film cu o poveste cum numai Groparu ar putea-o concepe:

         

Va rog sa va uitati un pic ce ne roaga Groparu aici:

Aşadar: ne-am înscris pe Reelhouse. Reelhouse este un fel de site de conţinut video pentru jucătorii din industria cinematografică, relativ nou lansat (sau nelansat, că am impresia că este în Beta) dar care, cel mai important, este partener Sundance. Ce e Sundance? Sundance e un fel de TIFF americănesc, şi dacă nu ai cumva de-a face cu Sundance, nu prea exişti pe piaţă.

Rugămintea mea: intraţi, vă rog, pe pagina dedicată filmului Usturoi şi mai priviţi o dată teaserul de pe site. Apoi, dacă doriţi să îi daţi şi un Like sau Love sau Follow sau whatever (vă puteţi loga cu profilul de Facebook, ca să economisiţi timp), io vă foarte mulţumesc! Pentru că dacă avem mai multe Like-uri şi Follow-uri, atunci ajungem undeva pe un trending page şi poate ne lipim de nişte donaţii de la americani, să putem termina filmul mai repede. Oricum, şi dacă nu dă nimeni nici un centuţ, tot e bine să se audă despre noi peste ocean. Aşa că daţi, vă rog, postarea asta la neamuri, prieteni, vecini, pisici, cui apucaţi, să facem nişte tsunami peste ocean!

Iar dacă sunt printre voi oameni care doresc să contribuie la film ca-ntr-un crowd funding, pe lângă butonul de Support de pe ReelHouse, vă oferim aici trei conturi de donaţii – în RON, EUR şi USD:
EUR – RO76BTRLEURCRT00K2458901
USD – RO19BTRLUSDCRT00K2458901
RON – RO91BTRLRONCRT00K2458901
Destinatar: Asociaţia “Dianatic”.

Paypal: filmulusturoi@gmail.com

Post to Twitter

Pe aceeasi tema:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *