Unde citesti o revista?

Filed Under (fail, intrebari) by Dragos Mone on 06-12-2011

Tagged Under : , , , ,

Unii, si nu sunt putini, citesc direct de pe raft. Azi erau doar doua fete dar in general sunt 4-5 oameni care iau revistele de pe raft si stau si citesc.

raft reviste

Nu inteleg. Eu, daca vreau sa ma informez, sa ma relaxez citind ceva, ma pun acasa, la calculator si citesc ce vreau. Daca preferi hartia in locul monitorului du-te si cumpara-ti de la chiosc o revista, un ziar si citeste-le acasa sau intr-un bar, savurand o cafea/un ceai/o bere/cuba libre/white russian/ciocolata fierbinte. Dar divaghez.

Unde este placerea unei lecturi cand stai in picioare, cu fasul pe tine, la 18-20 de grade, langa un raft cu reviste de unde citesti pe sarite? Daca ti se pare chiar atat de interesant articolul respectiv sau toata revista, fa un effort(daca e un efort) si cumpara-o.soparle lipicioase

Nu au stat fetele doar 2-3 minute ca am pierdut un pic de vreme sa vad cat dureaza.Eu am stat in zona vreo 10 minute(minute pierdute la raftul cu prostii pentru masina unde am gasit niste odorizante pentru masina sub forma de soparle gelatinoase care au pe burta o ventuza cu care le prinzi de parbriz.) Cam asa ceva:

Si dupa ce am cascat eu ochii pe indelete la ce minunatii de combinatii intre util si frumos respectiv perfect inutil si urat erau la raftul cu accesorii auto, cititoarele erau tot acolo, una absorbita in slovele aceleiasi reviste cu care am lasat-o, iar cealalta cautandu-si un volum mic si cat mai sugestiv pentru urmatoarea editie a lecturilor urbane.

Eu chiar nu inteleg.

Post to Twitter

Pe aceeasi tema: