De ce e bine sa fii atent la detalii

Filed Under (gadgeturi, net) by Dragos Mone on 13-10-2011

Tagged Under : , , ,

Ce va povestesc acum e din seria true-story.

Saptamana trecuta am primit sarcina de acasa sa cumpar un laptop pentru sora mea. Am facut un buget aproximativ si m-am apucat de cautat. Prima sursa la care m-am gandit a fost un site de pe care mi-am cumparat si laptopul meu, acum 3 ani si ceva. Foarte multumit de ei, am zis ca merita sa fie prima optiune. Am gasit un Toshiba cu Intel i3 si o configuratie decenta. Am zis totusi sa verific si la 2 firme din Cluj, de unde mi-am mai cumparat electronice. Nu aveau modelul sau aveau asemanator dar mai scump.

Asa ca am ramas la prima optiune. Dupa ce am verificat niste review-uri, duminica seara am facut comanda online. Marti dupa-masa a ajuns laptopul la Cluj in showroom, l-am platit si l-am luat acasa. Multumit, pret bun, mi-a placut cum se misca. Per total am zis ca a fost o alegere buna.

Azi dupa-masa, ajung acasa, deschid readerul si incep lectura blogurilor. Si vad la Andrei un articol legat de alegerea electronicelor si nu numai. Si imi zic: hai sa vad daca nu cumva aveau ei mai ieftin, asa cum se lauda. Si aveau. Ceva mai bun si mai ieftin. Diferenta nu este una enorma, dar diferenta aia de 100 de lei putea merge intr-un rucsac de laptop mai bun. Sau intr-un mouse meserias.

Asta e. Daca nu am cascat ochii si la concurenta, am ramas si cu bani dati si cu o configuratie mai slabuta. Data viitoare promit sa verific mai multe magazine si sa nu uit de varianta Altex. Nu ma asteptam sa vad ca au preturi asa bune. Si acum regret.

True story.

Post to Twitter

Pe aceeasi tema: