Banc cu un bunic si un urs

Filed Under (Uncategorized) by Dragos Mone on 05-10-2011

La scoala, ora de biologie:
– Copii, ne poate povesti cineva intamplari deosebite cu animale?
Georgica :
– Doamna profesoara, intr-o zi am plecat cu tata la padure si acolo am gasit langa un copac un pui de pasare, mic si golas, cazut din cuib. L-am dus acasa, i-am facut un cuib intr-o maneca veche de cojoc, l-am hranit si puiul a crescut, i-au crescut penele, era bland, dar toamna glasul salbaticiei s-a facut auzit si puiul a zburat cu celelalte pasari spre tarile calde!
– Bravo Georgica, intr-adevar, o poveste deosebita!
Ionel:
– Doamna profesoara, intr-o zi, unchiul meu care este padurar, m-a luat cu el la padure. Acolo, intr-o taietura, langa niste craci uscate, am gasit un pui mic, mic de caprioara. Eu am vrut sa-l iau in brate, sa-l mangai, dar unchiul meu nu m-a lasat, mi-a spus ca mama lui este pe aproape, nu l-a parasit! Si, intra-adevar, dupa ce ne-am ascuns, am vazut caprioara care s-a intors la pui si impreuna au plecat in codru!
– Bravo Ionel, frumoasa povestire!
Bula:
– Doamna profesoara, bunicul meu e baci la o stana si intr-o noapte, cu vreme mai inchisa, cu ceata, o ursoaica mare a venit si a sarit in tarla la oi! Bunicu’ a sarit la ea, sa o alunge si atunci ursoaica s-a ridicat in doua labe si la prins pe bunicu’ cu brancile! Bunicu’ (nu-l cunosteti pe bunicu’, dar e un tip ca bradu’, trait numa’ la stana!) a prins-o si el in brate, s-a incordat si a trantit-o la pamant! Si daca tot era la pamant a si f***t-o!!!!
– Vai Bula, asa ceva chiar n-am auzit! Si bunicul tau?
– E bine, are 80 de ani, e tot la stana !
– Dar ursoaica ?
– Nu mai stiu nimic de ea, dar bunicul gaseste in fiecare dimineata in fata usii de la stana, ba un cosulet cu fragi, ba unul cu zmeura…

Sursa

Post to Twitter

Pe aceeasi tema:

  • Nimic asemanator. Se mai intampla!