Romanul e inventiv

Strandul Politehnicii din Cluj, duminica. Niste prieteni de-ai mei vad un tip ce…facea poze subacvatice. Cu un telefon. Intr-un prezervativ. Adica asa:

iphone prezervativ

Cum sa faci poze subacvatice cu un smartphone?

Sa analizam putin faza:

 • Tehnic vorbind se poate. Teoretic poti face poza prin doua medii transparente (apa si prezervativul) dar dubla refractie prin acele medii iti distruge orice poza.
 • Motivatia nu o inteleg. Ce “vede” in apa si nu vede pe mal? Se imbraca fetele cu o suba de lana cand ies din apa? Renunta la costumul de baie in favoarea unui trenci de ploaie? Si legat de asta, s-au terminat pozele de pe net cu gagici in costum de baie si eu nu stiam?
 • Costuri. Un telefon de genul asta (probabil un iPhone sau un Samsung Galaxy) costa 4-500 de euro. Tu iei un prezervativ cu 2 lei si il innozi, avand incredere ca nodul acela nu lasa nici o picatura de apa sa ajunga la telefonul tau?
 • Timp. Cat timp iti ia sa “pregatesti” dispozitivul subacvatic? 2-3 minute cu tot cu verificarea impermeabilitatii. Cat timp iti ia sa cureti telefonul de gelul din prezervativ dupa ce ai terminat? Destul de mult timp. Si nici nu cred ca telefonul scapa fara sa fie afectat.

Teoretic se poate, practic cineva a incercat, dar trebuie sa fie un om cu mici probleme ca sa faca asa ceva.

Intrebarea existentiala din spatele acestui post este: oare e iPhone 3 sau Samsung Galaxy?

Mersi Calin de poza si poveste.

Post to Twitter

Pe aceeasi tema:

4 Responses to Romanul e inventiv

 1. TVdece says:

  Dumnefuckingzaule!

 2. Cremsnit says:

  iPhone nu este, se vede ca are o camera sau casca probabil, sus. Probabil este Samsung sau HTC. Oricum, iPhone-ul (4) rezista la apa, de Samsung/HTC nu stiu (astea mai noi, gen Galaxy, Sensation).

  Teoretic nu ar trebui sa intre apa, pentru ca ai facut un nod bun, dar.. lubrifiantul din prezervativ sigur a creat mici probleme telefonului. Oricum dupa cum se observa acele ‘puncte’ de pe prezervativ.. sunt des asezate, deci pozele au fost cam prost calitativ; dar na.. romanul vrea sa iasa in evidenta cand este inconjurat de fete in bikini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *