Horoscop

Beit_Alpha

– Racii au o zi fantastica pentru afaceri. In acest sens sunteti invitati in piata marasti la standul Fofo-Gigi GeSeMe va asteapta pentru a va achizitiona cele mai tari telefoane cu ecran color si sunete polifonice la cele mai bune preturi(pentru Gigi, unul din asociatii-proprietari ai magazinului, care este rac).

– Fecioara: Este o zi buna pentru a face schimbari in casa. Puteti sa va apucati de reparatii, reamenajari, zugravit etc sau pur si simplu e cazul sa divortati, sa va abandonati copiii sau sa va cumparati peria aceea de WC cu imprimeu leopard la care visati de anul trecut ( de cand ati fost la revelion la Relutu acasa).

– Scorpion: Aveti multe idei constructive, pe care doriti sa le discutati cu cei apropiati. In acest sens puteti face o vizita la Praktiker pentru a cumpara o bormasina sau, daca stati bine la capitolul financiar, o rotopercutanta Makita cu care sa va terorizati vecinii. O femeie mai in varsta din familie va face o surpriza placuta, oferindu-va sprijin financiar si moral. Pentru a beneficia de acest sprijin sunati-o pe Mama Crisalida ( 074123456789) si ea va poate sfatui la ce camatari gasiti cele mai bune oferte si cea mai mica rata de pierdere a organelor mai mult sau mai putin vitale.

– Pesti: Chiar daca aveti multa treaba, nu este cazul sa va faceti griji. Sunteti intr-o forma de zile mari. O forma rotunda. Singurele dificultati pe care le puteti intampina sunt cele de comunicare. Va recomandam sa stabiliti o intalnire cu purtatorul de cuvant al Politiei Cluj pentru a negocia o eventuala eliberare inainte de termen pentru fetele de pe Calea Turzii ale caror administrator de conturi sunteti. Daca problema de comunicare persista, va sfatuim calduros sa va "ungeti" comunicarea cu organele abilitate.

Sursa foto.

Post to Twitter

Pe aceeasi tema:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *