Carpati fara filtru

Eu imi fac pauzele de tigara. Nu fumez, dar ma relaxez cat timp altii fumeaza. Nu vad de ce ei pot iesi din birou 5 minute la o poveste si un cui si eu nu. Daca nu fumez nu am dreptul la o pauza? Plus ca cele mai faine discutii se petrec la o tigara.

carpati fara filtru

E dreptul fiecaruia sa bage in el ce vrea, atata timp cat nu ma afecteaza pe mine sau pe altii in mod direct. E alegerea mea sa stau langa fumatorii si sa “beneficiez” de combinatia fum+povesti.

Nu fac eforturi sa ii convertesc pe fumatori la sanatate, eventual le mai zic cateodata, cand ii prinde cate o tuse ca ar putea sa lase tigarile. Raspunsul lor este: stiu, pot, m-am mai lasat, acum nu e momentul. Fiecare cu alegerile sale.

Totusi nu inteleg ideea de a continua sa consumi ceva cand vezi ca iti face rau. Aici vorbesc de oamenii care alearga 100 de metri si scot limba de un cot si recunosc faptul ca nu pot face efort din cauza fumatului. Vezi ca iti face rau si ca te afecteaza la modul serios, dar nu te poti aduna sa iti faci curaj si ambitie sa renunti la tigara?

De ce?

Post to Twitter

Pe aceeasi tema:

  • Nimic asemanator. Se mai intampla!

One Response to Carpati fara filtru

  1. Doru says:

    E greu sa te lasi , chiar foarte greu. Nu stiu daca tu ai fumat vreodata la modul serios , dar cand ajungi la un pachet pe zi deja devine greu de lasat.

    Nu am vrut sa iti zic doar asta..toata lumea stie ca e greu , insa cu vointa se poate. Eu am ajuns de la un pachet , la 3-4 tigari pe saptamana si mai nou la 2-3 tigari pe luna (si acelea au fost dupa cateva pahare de tarie) .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *