Tropicana Turzii

palmier campia turzii 1

Ieri mi-am dat seama ca nu trebuie sa pleci in tari straine ca sa te simti la tropice. De ce sa dai o caruta de bani pe avion si hotel cand poti merge in Campia Turzii si sa ai parte de umbra palmierilor?

Ieri eram in trecere prin Campia Turzii si am vazut palmierii adusi din Olanda de primaria orasului. Ziua de Cluj ne spune ca sunt in numar de 27 si au costat 8500lei. Se pare ca primarul Ioan Vasinca si vicele Ioan Moldovan au considerat ca aceasta investitie exotica va ajuta moralul locuitorilor si va “şoca“ trecatorii.

palmier campia turzii   primarie Intreb si eu ca un om simplu si fara pretentii: nu se puteau cheltui banii aia in scopuri mai bune? Toate strazile din Campia sunt asfaltate? Toata lumea are apa curenta si canalizare? Toate caminele de batrani au toate cele necesare? Sau d-l Vasinca se ia dupa Mazare si vrea sa transforme Campia Turzii intr-o noua Mamaia?

Post to Twitter

Pe aceeasi tema:

One Response to Tropicana Turzii

  1. TVdece says:

    Ba, se puteau, da’ nu-i mai frumos asa? Mai bine le luam ochii decat sa le rezolvam problemele. Si romanul tace, inghite si se bucura ca are si el copaci ca la Miami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *