Am vazut Ursul

Vinerea trecuta am fost invitat, alaturi de alti bloggeri si oameni de media, de catre Transilvania Film sa vedem filmul Ursul, in regia lui Dan Chisu.

Ne-am prezentat cu mic, cu mare si am inceput sa face mistouri legate de cat de jos a ajuns comedia romaneasca si cat de sec va fi filmul. Si acest sentiment a persistat si dupa ce a inceput filmul. A tinut vreo 15 minute, dupa care, incet, incet, lumea a inceput sa rada. Am fost sincer uimit ca se rade la un film romanesc. Si am fost uimit ca am inceput si eu sa rad. Pentru ca sunt faze faine si glume pe care doar un roman le-ar intelege. Dar le intelege pentru ca le vede in jurul sau in fiecare zi. Poate ca sub alta forma, dar cu acelasi fond.

Nu va spun despre ce este filmul, daca sunteti foarte curiosi gasiti pe net, dar va arat trailerul care spune multe si ascunde multe:

 

Merita sa vedeti filmul alaturi de prieteni si o sa vedeti ca inca se mai poate rade la o comedie romaneasca.

Mai puteti vedea filmul pana joi la Cinema Victoria. Proiectiile au loc zilnic de la orele 16, 18, 20 si 22.

PS: pentru ca incearca sa se apropie de publicul cinefil, va recomand sa urmariti Cinema Victoria pe twitter: http://twitter.com/#!/cinemavictoria si facebook: http://www.facebook.com/CinemaVictoria.

Post to Twitter

Pe aceeasi tema:

One Response to Am vazut Ursul

  1. Andrei says:

    Nu prea sunt eu increzator in filmele romanesti dar daca tu ai zis ca se lasa cu ras inseamna ca merita vazut.
    In ultimul timp chiar am ajuns sa nu mai rad la comedii chiar daca imi plac. Ori am vazut prea multe ori am devenit prea insensibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *