Vreau sa merg la PRbeta

Filed Under (blog) by Dragos Mone on 13-04-2011

Tagged Under : , , ,

In data de 12 mai, la Timisoara, va avea loc PRbeta, prima conferinta regionala despre Relatiile Publice in context web 2.0.

 

Conferința se adresează specialiștilor în PR, oamenilor de comunicare din companii – care folosesc mediul online în comunicare sau doresc să îi cunoască avantajele, consultanților independenți, studeților la comunicare și jurnalism, bloggerilor și reprezentanților presei din zona de centru și vest a țării. Dorim să aducem specialiștii în comunicare cât mai aproape de reprezentanți ai agențiilor de PR și ai companiilor care au avut cele mai bune rezultate în comunicare online în 2010.

In lista de speakeri veti regasi nume grele din industria comunicarii si onlineului romanesc care ne vor impartasi din experienta lor in comunicare, campanii online si interactiune cu alti specialisti.

Vreau sa merg la PRbeta ca sa invat de la oameni care au ceva de spus, vreau sa merg la PRbeta ca sa cunosc oamenii din spatele avatarelor si sa aflu cu ce se mananca campaniile si comunicarea la nivel profesional. E mult mai usor sa crest(ca blogger, ca profesionist in comunicare) cand ai de la cine sa inveti si nu te chinui singur. E mult mai bine sa inveti din greselile altora si cred ca am multe de invatat de la speakerii de la PRbeta.

De aceea, pe 12 mai voi fi la Timisoara si voi participa la PRbeta. Daca nu se indura Superbul de mine sa imi dea invitatia de pe blogul lui ma voi inscrie pe site-ul oficial si tot voi participa. De asemenea, in dreapta acestui post puteti vedea un mic banner de sustinere pentru conferinta.

Daca vii si tu, cititorule, ne vedem pe 12 mai la Timisoara.

Post to Twitter

Pe aceeasi tema: