De la rasulcamedicament.blogspot.com la dragosmone.ro

In 2008 m-am gandit sa deschid un blog, un loc unde sa le pot arata prietenilor mei prin intermediul pozelor, faze tari surprinse in oras si nu numai. Am incercat sa gasesc comicul in realitatea care ne inconjoara, realitate de multe ori neplacuta.

Asa a aparut rasulcamedicament.blogspot.com, cu tag-line “Doar rasul ne mai salveaza”. Ca sa fiu sincer, un alt motiv pentru care mi-am facut blog a fost nevoie de o lista cu blogurile pe care le citesc, lista care sa imi arate si cand apar posturi noi. A functionat. Apoi am descoperit feedreaderul pe care il folosesc cu drag si spor.

Acum a venit vremea pentru .ro

Pe dragosmone.ro voi incerca sa cresc un pic. Nu mai am timp de mers prin oras si fotografiat dacii pe care scrie golan xxxl, nici buldoexcavatoare cu semn de taxi deasupra sau betivi dormind la umbra. Asa ca ma pun pe scris. Nu promit cate un post zilnic, dar voi incerca. Nu va asteptati sa gasiti aici subiecte politice, sport sau poze din can-can. Voi incerca sa privesc lucrurile serioase dintr-o perspectiva comica, sa va fac sa zambiti. Destui sunt cei care ne fac sa ne incruntam. In acelasi timp, voi continua si cu pozele tari de prin oras.

Nu-mi cereti sa fiu serios si eu nu va voi cere sa imi dati de baut.

Post to Twitter

Pe aceeasi tema:

 • Nimic asemanator. Se mai intampla!

8 Responses to De la rasulcamedicament.blogspot.com la dragosmone.ro

 1. Coste Andrei says:

  Bun venit in lumea buna!

  Pupici satanici.

 2. Dragos Mone says:

  @Coste multumesc domnu’! #nohomo bineinteles.

 3. Daniel Rus says:

  sa fie intr-un ceas bun. se da de baut la asemenea ocazii?

 4. Dragos Mone says:

  @Daniel multumesc. se da?

 5. siloxy says:

  deci mai zi o data: adica te-ai mutat aici? pai asa spune! spor la scris! 🙂

 6. mariusrusu says:

  Abia acum am descoperit că ţi-ai luat domeniu şi că ai trecut pe WordPress. Felicitări şi cât mai multe realizări cu noul blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *