Cupa Davis la Cluj

Filed Under (sport) by Dragos Mone on 29-01-2013

Tagged Under : , ,

Update: câştigătorii sunt Florin Alin Hodrea la bilete si Ioana la mingile de tenis. Ii voi contacta pentru a intra in posesia premiilor. Felicitari si mulţumiri tuturor.

In weekendul asta(1-3 februarie) avem ocazia sa vedem si ceva sport de calitate la Cluj: meciurile de Cupa Davis dintre Romania si Danemarca.

Print

Lotul roman e compus din Adrian Ungur, Marius Copil, Horia Tecau şi Florin Mergea, iar din lotul largit mai fac parte Victor Crivoi şi Patrick Ciorcila.

Preturile biletelor sunt:
– vineri (1 februarie): 30 lei
– sambata (2 februarie): 50 lei
– duminica (3 februarie): 50 lei
– abonament (1-3 februarie): 100 lei
Clujenii isi pot achizitiona bilete pentru meciul de Cupa Davis dintre Romania si Danemarca din urmatoarele locatii: reteaua de magazine Germanos, Vodafone, Orange, Librariile Humanitas, Librariile Carturesti si Agentia de bilete a Teatrului National Cluj-Napoca.

Daca imi spui mai jos in comentarii unde au loc meciurile de la Cluj (un pic mai detaliat decat “in orasul Cluj-Napoca”) poti castiga prin tragere la sorti un set de mingi de tenis semnate de echipa Romaniei sau o invitatie la toate meciurile din weekendul acesta.  Aveti timp de azi pana joi 31 ianuarie ora 18.00 cand voi trage la sorti si anunta castigatorii. Spor si bafta!

Detalii proaspete vin in flux continuu pe pagina de Facebook HaisitulaCupaDavis si pe blogul lui Ovidiu Blag, ofiterul de presa al evenimentului.

Post to Twitter

Pe aceeasi tema: