Un Ford sună la 112

Filed Under (auto, gadgeturi) by Dragos Mone on 28-02-2012

Tagged Under : , , , , ,

Da ați citit bine s-a ajuns până aici. Cei de la Ford lansează tehnologia SYNC ca principala platformă de comunicații la Congresul Mondial al Tehnologiei în Barcelona. SYNC va intra pentru prima dată pe piață în Europa împreună cu Ford B-Max.

ford b-max

“Dacă ai un accident, sistemul apelează automat numărul de urgență prin telefonul tău, dă localizarea geografică prin GPS, va vorbi serviciului de urgență în limba țării respective și îl va anunța că o mașină Ford a avut un accident și are nevoie de ajutor”, a declarat Christof Kellerwessel, inginer șef pentru Electronică al Ford Europa.

Eu mă gândesc cum va suna o discuție între un Ford și operatorul care răspunde la 112.

– Bună seara, 112 ce urgență aveți?

-Bună ziua sunt un Ford B-Max cu numerele de înmatriculare CJ-99-PRȚ și nebuna asta, care se crede mare șoferiță, în timp ce mă conducea vorbea la telefon/se machia m-a înfipt într-un copac și nu mai am un far și nici aripă pe partea stângă și cred că mi-a rupt și picio…. scuze roata. Am pierdut și puțin ulei în accident.

-Unde vă aflați acum? Alte victime mai sunt?

-Sunt în Cluj-Napoca, în cartierul Intre Lacuri, pe langa mol și am nevoie de ajutor. Nu o mai pot auzi pe nebuna asta cum strigă la telefon de 5 minute: “Mami, mi-am rupt o unghie!”. Si ce? Mie mi-a spart o roata, mi-a rupt bieleta de directie si telescopul de pe dreapta și eram așa frumușică… Ea a provocat accidentul. Nu o voi ierta niciodată eram nouă și frumoasă până acum 7 minute.

-Am trimis un echipaj de poliție, în 2 minute va ajunge acolo.

-Mulțumesc! Îmi moare și bateri…

 

Guestpost de Alma.

Sursa foto.

 

Post to Twitter

Pe aceeasi tema: