Dragă Billa,

Filed Under (fail) by Dragos Mone on 16-01-2012

Tagged Under : , , , ,

Scrisoare dedicată unui magazin. Guest-post de Alma.

clip_image002Azi am intrat pentru prima şi ultima oară în Supermarketul Billa Central. A intra e un fel de a spune pentru că am fost oprită de unul din gardieni. Nu sunt genul războinic, nici nu vreau să mă răzbun trec peste lucrurile care mă deranjează, nu îmi place un magazin, nu mai merg la cumpărături în el şi gata. Nu vreau să învăţ pe nimeni limitele bunului simţ pentru că dacă nu le are nu îi vor lipsi. Dar azi domnul respectiv a întrecut toate limitele pe care le pot accepta.

Dacă eşti angajat de o firmă de pază şi firma ţi-a dat o vestă, pantaloni, bocanci şi un baston ca să păzeşti un magazin nu îţi dă dreptul să vorbeşti urât cu cei care vor doar să cumpere o ciocolată. Nu, nu mă impresionezi că ai un baston legat de tine şi că urli şi te uiţi urât, nu suntem la închisoare eu deţinut, iar tu gardian sau în armată, tu comandant şi eu soldat. Dacă crezi că ţi-ai găsit “fătuca” la care să strigi, atunci ai greşit persoana.

Dragă magazin (orice ai vinde) suntem în anul 2012. Probabil doreşti să fiu unul dintre cumpărătorii tăi. Foarte bine atunci, aş vrea să ai un personal calificat şi care poate vorbi cu un simplu client, nu care urlă la cei care intra in magazin. Nu îţi cer să îmi întinzi un covor roşu când ajung eu în magazin, cer doar să fie nişte angajaţi competenţi care te pot ajuta şi angajaţii firmei de pază să înţeleagă diferenţa dintre o închisoare şi un magazin alimentar.

Cu drag,

Un client care nu îţi va mai trece niciodată pragul.

Îmi pare rău că v-am mai dat o şansă după ce presa naţională vorbeşte că CJPC (Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor) Cluj a amendat Billa pentru marfă expirată şi reetichetată. http://www.stiridecluj.ro/economic/supermarketul-billa-central-amendat-cu-30-000-de-lei-pentru-marfa-expirata-si-reetichetata.

Articol scris la nervi dupa ce un urangutan a strigat la o domnisoara pentru ca “nu stie pe unde se intra in magazin”.

Post to Twitter

Pe aceeasi tema: