Un vechi loc nou de mancat bine in Cluj

Filed Under (cluj, mancare) by Dragos Mone on 03-11-2011

Tagged Under : , , , ,

Stiu ca titlul e derutant dar exprima chiar ce vreau eu sa spun. E vorba de un restaurant din Cluj care are cativa ani in spate, deci e vechi, care mai nou, a devenit un loc unde se mananca foarte bine. Toti clujenii stiu LaLiga, barul sportiv din cladirea Sigma. Acolo puteai sa mergi sa te uiti la un meci si sa bei ceva cu prietenii, profitand de ecranele mari imprastiate pe toti peretii barului. De asemenea, daca te prindea foamea, puteai sa mananci o pizza pe fuga sau altceva cald. Locul era mai mult bar decat restaurant.

Dar asta s-a schimbat. LaLiga nu mai e Sports Bar & Restaurant, ca e mai mult Restaurant cu R mare. Prima data mi-a povestit Andrei ca e obligatoriu sa vad ce bine se mananca de ceva vreme si cat de mult s-a schimbat barul. Apoi am citit la Alexa de schimbarea in bine.

Asa ca am zis ca merita incercat. Ne-am adunat cativa prieteni si ne-am dus la LaLiga sa incercam noile meniuri. Primul lucru pe care l-am observat pe masa era LaLigaMegaBurger, asa ca asta mi-am comandat.

laliga

Nu am regretat. Carnea facuta cum imi place mie(adica multa si buna), branza multa, mai ales in forma a doua bucati de mozzarela pane cu ceva condimente pe care nu le-am putut identifica si niste cartofi cum nu am mai mancat. Nu tin minte nici un restaurant in care cartofii prajiti sa aiba gust de cartofi prajiti acasa. Ei bine, aici am gasit cartofi mai buni decat cei pe care ii fac eu acasa. Un mare plus e ca mancarea din farfurie arata exact ca cea din meniu:

laliga megaburger

Alma si-a luat tagliatele cu piept de pui si broccoli:

tagliatele laliga

Ioana a luat un platou cu peste pane. Vorba vine peste, ca avea doar cativa pesti si restul era calamar, creveti si altele:

laliga platou peste

Andrei s-a aruncat la coastele rumenite bine din imaginea de mai jos:

laliga coaste

Iar Marius a incercat un platou cu cartofi copti umpluti cu branza si bacon, pulpe de pui si mozzarela pane, plus ceva sosuri si mai picante si mai dulci:

laliga platou

Concluzia: foarte bun, gusturi si arome pe care nu le-am mai intalnit, portii enorme si servire impecabila. Eu recomand fara rezerve fostul Sports Bar & Restaurant, actual(cel putin pentru mine) Restaurant & Sports Bar LaLiga daca vreti sa mancati ceva bun si poate sa va uitati si la ceva sport.

Post to Twitter

Pe aceeasi tema: