Se intampla si lucruri frumoase

Filed Under (cluj) by Dragos Mone on 25-11-2011

Tagged Under : , , , ,

De multe ori nu ai timp, nu ai bani sau nu ai dispozitia sa ii ajuti pe cei din jurul tau. Dar cand poti si vrei e foarte usor sa intinzi o mana de ajutor.

De Craciun sunt doua varste la care oamenii sunt usor de influentat: copiii si batranii. Copiii se bucura daca primesc cadouri si batranii se bucura daca primesc atentie. SI e atat de usor sa oferi cadouri si atentie. Cadouri mici si o vorba buna ajuta enorm.

Ca sa aduci un zambet pe fetele unor copii necajiti poti sa te implici in campania ShoeBox. Cutii de pantofi ambalate frumos cu cadouri in ele, cadouri care ajung la copii care nu prea stiu ce inseamna bucuria unui cadou. Filmul de mai jos va explica mai multe:

Dan Ciulea si Vlad Cucu se afla printre cei care aduna cutiile si pot fi contactati cand adunati mai multe cutii. Termenul limita e 21 decembrie. Detalii pe shoebox.ro.

Majoritatea batranilor, mai ales la oras, au ajuns sa sufere de una din cele mai grele boli: singuratatea. O mana de clujeni au inceput de anul trecut sa schimbe asta organizand campania Nepoti de Craciun.

nepoti de craciun

Anul trecut ei au reusit sa adune 100 de pachete pentru batranii din 2 centre sociale din Cluj, pachete care le-au inseninta fruntile carunte.

Daca vrei sa sprijini sportul si esti fan Universitatea Cluj poti participa la campania U pentru Cluj licitand pentru unul din cele 12 tricouri purtate de jucatorii lui U.

image

Banii se aduna in Fondul “U pentru Cluj”, administrat de Fundatia Comunitara Cluj, destinat sustinerii proiectelor adresate copiilor si tinerilor sportivi, respectiv veteranilor sportului clujean.

Dupa cum ziceam, e usor sa ajuti. Trebuie doar sa vrei.

Post to Twitter

Pe aceeasi tema: