Cum a fost la U Cluj–Kuban Krasnodar

Filed Under (cluj, eveniment) by Dragos Mone on 11-10-2011

Tagged Under : , , , ,

Fain. Asta e adevarul. Poate fotbalul nu a fost la cele mai inalte cote, dar atmosfera si stadionul au fost fenomenale.

echipele de start U Kuban

Pentru ca nu prea stiu eu cu ce se mananca fotbalul va voi prezenta cateva observatii asupra jocului si asupra locului

Rusii au luat in serios jocul si au tras pe noi, cum ar fi tras un T-34 intr-un TR-85 romanesc pe un camp din Ucraina. Ne-au tocat marunt.

cristi pojar

Cand au vazut cei de la Kuban ca nu ne descurcam (era cam 0-2) au zis: aveti nevoie de jucatori mai buni. Asa ca ne-au transferat cu darnicie pe antrenorul lor secund care a intrat pe teren si a jucat pentru Universitatea. Acesta a fost meciul de retragere pentru Cristinel Pojar, fost jucator al Universitatii si actual antrenor secund al echipei Kuban Krasnodar.

 

 

Terenul sau foarte actuala discutie despre gazon: Cum a fost gazonul? Bun. O singura zona a aratat putin sifonata dupa ce au trecut cateva tancuri ( cei doi fundasi erau cat niste dulapuri din lemn masiv). In rest, doar cateva alunecari involuntare cauzate de neinlocuirea la timp a anvelopelor de vara.

Portarul lui Kuban a avut multe momente “Forever alone”:poarta lui Kuban

Si tot aici se poate observa faimoasa migratie a fotografilor. Cum functioneaza asta? Simplu. Fotografii din orasul echipei gazda, mult mai numerosi decat cei ai oaspetilor (la meciul acesta proportia a fost de aproximativ 50 la 1), vor migra la pauza in spatele portii oaspetilor, odata cu schimbarea terenurilor. Poza de mai sus e facuta la poarta Kuban-ului iar cea de mai jos la cea a Universitatii:

poarta lui U

Astfel, cand te uiti la un meci despre care nu stii nimic, poti identifica echipa oaspete dupa multimea de fotografi care asteapta cu sufletul la gura golul gazdelor. Doar ca in seara aceasta, fotograful venit din Krasnodar a prins 4 goluri frumoase pe film si si-a facut norma pentru foto-reportajul acestui meci, dupa cum bine zicea Daniel.

Cel mai bun jucator de pe teren si cel care merita si premiul pentru devotament, spirit si putere de lupta a fost al 12-lea jucator: Galeria. Au fost fantastici. Daca in minutul 85 la scor de 0-4 ei inca mai aveau puterea sa cante si sa-si incurajeze echipa, merita tot respectul si isi confirma inca o data statutul de “Cei mai faini suporteri”:

galeria U

Desi s-a terminat 0-4 pentru Kuban, nu e o problema pentru ca oricum, in tur i-am batut noi cu 5-1 deci per scorul agregate a fost egal.

PS: Stie cineva ce s-a intamplat cu Vlad Cucu si de ce a arborat galeria Universitatii banerul de mai jos?

cucu si galeria

Post to Twitter

Pe aceeasi tema: