DJ Boros

Filed Under (funny, idei, muzica) by Dragos Mone on 28-11-2010

Tagged Under : , , , ,

Acum ceva vreme umbla pe twitter un indemn din partea catorva baieti sa votam Dj Boros. Din cate am inteles primii care s-au bagat in aceasta treaba(si care au venit cu ideea) au fost utopiabalcanica.net, sîrb.net şi rezistenţa.net.

Daca stai un pic si te uiti la posturile tv care transmit muzica ajungi la concluzia ca muzica romaneasca e cantata in engleza, de fete (bune ce-i drept dar care ar rusina si o stripteuza cu hainele lor) care nu stiu limba engleza si de baieti (cu freze fanteziste si imbracati la acelasi croitor) care au vocea mai apropiata de soprana decat de tenor. Nu vreau sa spun mai multe legat de muzica romaneasca actuala.

MTV romania a facut un concurs in care a lasat la propunerea si votul public alegerea celei mai bune melodii romanesti din ultimii 15 ani. Pe 1 decembrie se incheie votul.

In on-lineul romanesc s-a creat un curent (impins din spate de baietii de mai sus plus altii) care a votat pentru Dj Boros. Utopiabalcanica.net i-a luat chiar si un interviu lui Dj Boros in care descoperim omul din spatele muzicii.

Ce va indemn eu e sa votati pt Dozatorul lui Dj Boros pentru ca merita mai mult decat alti cantareti romani sa castige acel top.

PS: cred ca MTV face ceva manevre ca sa ii scoata pe Voltaj in fata. Motive: Dozatorul avea la un moment dat dublu voturilor lui Voltaj sau BUG Mafia. De vreo saptamana si ceva Voltaj creste la voturi intr-una, desi fanii Dj Boros voteaza din greu.

Hai sa le demonstram ca on-lineul e o putere si ca putem promova o melodie care te face sa zambesti.

Post to Twitter

Pe aceeasi tema: